Abebe Bikilastraat 45 – Almere

Kenmerken

Bouwjaar2019
Verdiepingen1
Kamers3
Oppervlakte75㎡
Buitenruimte0㎡
Prijs€ 1.444,00 per maand
StatusBeschikbaar

Contact

MakelaarFris Vastgoed Management
AdresHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
Emailvastgoedmanagement@fris.nl

Vraag een bezichtiging aan
  Per direct beschikbaar! Ruime nieuwbouwwoning nabij het strand!

  Het appartement:

  Het appartement is gelegen op de eerste etage, heeft een oppervlakte van circa 80 m² en heeft een externe berging. Vanuit de hal zijn alle vertrekken van de woning te bereiken. De twee slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 11 m2 en 14 m2. De luxe afgewerkte badkamer beschikt over een wastafel, toilet en ruime douche. Ook is er een extra separaat toilet aanwezig en een wasruimte. De licht woonkamer heeft een oppervlakte van circa 35 m² en bied toegang tot de moderne open keuken welke voorzien is van alle benodigde inbouw apparatuur. Tevens is het balkon van circa 5 m² te bereiken vanuit de woonkamer.

  Locatie:

  Het appartementen is gelegen in de nieuwbouwwijk Zandpoort (Olympiakwartier) in Almere Poort. Het kleinschalig complex is in 2019 opgeleverd en bevindt zich in een duin- en boslandschap en op 5 minuten afstand van het Almeerderstrand. Het stadscentrum van Almere én de grote omliggende steden als Amsterdam en Utrecht zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  Bijzonderheden:

  – Beschikbaar per 1 mei 2024
  – Gelegen op de 1e etage
  – 2 slaapkamers
  – Moderne keuken met inbouwapparatuur
  – Centraal gelegen
  – Op loopafstand van het strand

  De afbeeldingen zijn ter impressie van een vergelijkbaar appartement.

  De inkomenseis van dit appartement bedraagt 3,5 keer de maandhuur. Tevens wordt er een waarborgsom gehanteerd van 1 maand huur. Het is niet mogelijk voor studenten om dit appartement te huren. Garantstelling is niet toegestaan.

  —————————————————————————————————————–

  Available immediately ! Spacious new-build home near the beach!

  The apartment:

  The apartment is located on the first floor, has a surface of approximately 80 m² and has an external storage. All rooms of the house can be reached from the hall. The two bedrooms have a surface of approximately 11 m² and 14 m². The luxuriously finished bathroom has a sink, toilet and spacious shower. There is also an extra separate toilet. The bright living room has an area of approximately 35 m² and offers access to the modern open kitchen which is equipped with all necessary built-in appliances. The balcony of approximately 5 m² can also be reached from the livingroom

  Highlights:
  – Available per 1 May
  – Located on the 1st floor
  – 2 bedrooms
  – Modern kitchen with built-in appliances
  – Centrally located
  – Walking distance from the beach

  The images are for impression from a comparable apartment.

  The income requirement of this apartment is 3.5 times the monthly rent. There is also a deposit of 1 month’s rent. It is not possible for students to rent this apartment. A guarantor is not allowed.