Taxatie van mijn vastgoed

  Ruim 100 jaar ervaring in taxaties

  Ruim 100 jaar ervaring in taxaties

  Wil je de waarde van jouw beleggingsobject laten bepalen door een taxatie? Wij taxeren door heel Nederland: met een focus op de Metropoolregio Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Dit doen we voor institutionele en particuliere beleggers, woningcorporaties, banken, de zorg, projectontwikkelaars, gemeenten en bedrijven.

  Maatwerk taxatierapporten

  Onze taxatierapporten gaan verder dan een ‘standaard’ rapport en worden daarom door vrijwel alle financiers geaccepteerd. We doen een complete bezichtiging, checken de juiste referenties en de aanwezigheid van vergunningen. Daarbij doen we niets af met een ‘ja’ of ‘nee’, we geven toelichting op antwoorden. Ook daarom staan we uitstekend bekend bij financiers.

  Maatwerk taxatierapporten

  Soorten taxaties

  Commercieel vastgoed

  Kantoren, bedrijfshallen, logistiek

  Beleggingswoningen

  Woningen in verhuurde staat

  Woningportefeuilles

  Woningcomplexen

  Zorgvastgoed

  Gezondheidscentra, tandartspraktijken, ziekenhuizen

  Exploitatiegebonden vastgoed

  Horeca, hotels, restaurants etc.

  Een netwerk van taxateurs

  Een netwerk van taxateurs

  Wij taxeren afzonderlijke objecten en gehele beleggingsportefeuilles. Voor specialistisch onroerend goed zoals hotels, zorgvastgoed of ander exploitatiegericht vastgoed werken we samen met gespecialiseerde taxateurs in ons netwerk. Kortom: wij kunnen je helpen.

  Kennisvoorsprong op de markt

  In de afgelopen jaren hebben we een waardevol kenniscentrum opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat we beschikken over de meest actuele marktcijfers en eigen onderzoeksrapportages. Dit zorgt voor betrouwbare en professionele taxaties.

  Kennisvoorsprong op de markt

  Aangesloten bij het NRVT, NVM en Taxatie Netwerk

  Al onze taxateurs zijn aangesloten bij het NRVT. Dus wij werken conform de gedrags- en beroepsregels en internationale taxatiestandaarden. Ook zijn we aangesloten bij de NVM en het Taxatie Netwerk. We werken met het taxatiesysteem fluX. Kortom: we voldoen aan alles dat nodig is, én meer.

  Taxaties van grootzakelijk vastgoed

  Taxaties van grootzakelijk vastgoed

  Naast woningen en bedrijfsmatig vastgoed doen we ook taxaties voor grootzakelijk vastgoed. Denk aan objecten met een waarde van boven de € 5 miljoen of bijzonder vastgoed. Om dit te mogen doen zijn we in het bezit van een aantekening Groot Zakelijk Vastgoed (GZV).

  Jelle Straatsma staat voor je klaar

  contact

  Taxaties

  Vraag een taxatie offerte aan

  Als je onderstaand formulier invult dan sturen wij je zo snel mogelijk een offerte met een kostenoverzicht en tijdsindicatie.
  Offerte aanvragen

  5 beleggingsobjecten laten taxeren

  Wil je meer dan 5 beleggingsobjecten laten taxeren? Stuur dan een e-mail naar taxaties@fris.nl voor een offerte op maat.
  E-mail

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Ontwikkelingen in de branche
  Een blog over taxatieland
  Bijzondere gebeurtenissen en anekdotes
  Inschrijven

  Jouw vastgoed verkopen?

  Ja, dat wil ik