Mijn vastgoed beheer

  Vastgoedbeheer: administratief, technisch en commercieel

  Vastgoedbeheer is als het managen van een hotel: je doet er alles aan om het je gasten zo comfortabel mogelijk te maken en hun verblijf te verlengen. En zo werken wij ook graag samen met onze klanten: persoonlijk, innovatief en resultaatgericht. Onze beheerportefeuille omvat circa 2.500.000 m2 aan kantoorgebouwen, maatschappelijk vastgoed, distributiecentra en winkels. Onze particuliere beheerportefeuille bestaat uit zo’n 5.500 wooneenheden.

   

  Commercieel beheer
  Vastgoedbeheer: administratief, technisch en commercieel
  Commerciële en residentiële beleggers

  Commerciële en residentiële beleggers

  We voeren al bijna een eeuw het administratief, technisch en commercieel beheer van bedrijfsmatig onroerend goed en vennootschappen uit. Dit doen we voor beleggers in commercieel en residentieel vastgoed, uit zowel Nederland als het buitenland. Met behulp van innovatieve systemen, zoals REMS, beheren wij veilig, efficiënt en succesvol jouw vastgoed.

   

  residentieel beheer

  Taxaties

  Wil je de waarde van jouw beleggingsobject laten bepalen door een taxatie? Wij taxeren door heel Nederland: met een focus op de Metropoolregio Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. 

  naar taxaties

  Verzekeringen

  Van het verzekeren van woningen, wooncomplexen met VvE’s tot grootschalig vastgoed: voor al onze klanten bieden wij maatwerk verzekeringspakketten. Ben je al verzekerd, maar twijfel je? Dan voeren we graag een check uit. 

  Naar verzekeringen

  Vastgoedservice app

  Met onze vastgoedservice app stellen we huurders in staat om in een paar klikken een melding te plaatsen. Van een lekkage tot ruitschade. Om dit adequaat op te kunnen volgen werken we samen met betrouwbare partners: van dakdekkers tot glaszetters. Zij krijgen direct een melding en nemen contact op om de problemen te verhelpen. Zo hebben we alle disciplines onder één dak met als gezamenlijk doel: een optimale serviceverlening voor huurders en opdrachtgevers.

  Vastgoedservice app
  24/7 meekijken in REMS

  24/7 meekijken in REMS

  Waar je als opdrachtgever vroeger een mail stuurde en moest wachten op antwoord, kan je nu 24/7 meekijken in onze beheersoftware. Zo bieden we volledige transparantie en inzicht in jouw portefeuille. Altijd en overal. Repeterende administratieve processen hebben we gerobotiseerd. Hierdoor hebben we de foutmarges geminimaliseerd en houden we meer tijd over voor persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en huurders. FRIS: al 100 jaar ervaring in vastgoedbeheer, dát merk je.

  Wil je meer weten over het beheer van vastgoed?

  Ja, dat wil ik