Residentieel vastgoed

  Klantgericht in residentieel vastgoed

  Als beheerder van residentieel vastgoed is het ons doel om het woongeluk van mensen en het rendement van beleggers duurzaam te optimaliseren. Het maatschappelijke doel daarbij is het creëren van een fijne leef-, woon- en werkomgeving. Onze particuliere beheerportefeuille bestaat uit zo’n 5.500 wooneenheden, daarmee is FRIS één van de grootste zelfstandige vastgoedbeheerders van Nederland. Persoonlijk, innovatief en resultaatgericht: al ruim 100 jaar.

  Klantgericht in residentieel vastgoed
  Onze diensten in residentieel vastgoed

  Onze diensten in residentieel vastgoed

  Van het tijdig innen van de huren, het plannen en uitvoeren van onderhoud, het vaststellen van de huurprijzen tot het promoten van de woningen: FRIS zorgt voor beheer op technisch, administratief en commercieel vlak. Door de breedte van onze organisatie nemen we al het werk voor je uit handen. Zo zorgen we dat mensen die optimaal willen leven, genieten en presteren de juiste ruimte vinden en ondersteuning krijgen.

  Wil je meer weten over residentieel vastgoed?

  Ja, dat wil ik

  Van pandgericht naar klantgericht

  Voor de huurders geldt dat wij eveneens een optimale service willen verlenen. We zorgen dat huurders zich ook écht gast voelen. Kortom: we optimaliseren het woongeluk. Dat betekent persoonlijke service, snelle communicatie en goed onderhoud. En door de inzet van technologie zetten we de stap van pandgericht naar klantgericht handelen. Tevreden huurders zorgen voor minder mutaties, minder kosten en een beter rendement op jouw investering.

  Van pandgericht naar klantgericht

  Emiel Sijtsma staat voor je klaar

  Contact