Mijn bedrijfsmatig vastgoed

  Goed advies over jouw bedrijfsmatig vastgoed

  Goed advies over jouw bedrijfsmatig vastgoed

  Wil je een bedrijfspand verkopen, verhuren, aankopen of aanhuren? Onze vastgoedadviseurs voorzien je van doortastend advies. Dit doen we zowel voor kantoor- en bedrijfsruimtes als overig bedrijfsmatig vastgoed. Met ruim 100 jaar ervaring, onze eigen researchers en een wereldwijd netwerk weten we exact wat er speelt in de markt. En zeker in de Metropoolregio in Amsterdam en Zuidoost, waar we de enige bedrijfsmakelaar zijn.

  We geven advies over:

  Verhuur en verkoop van bedrijfsruimtes

  Aanhuur en aankoop van bedrijfsruimtes

  Contractadvies en -onderhandeling over bedrijfsruimtes

  Marktinventarisatie voor geschikte bedrijfsruimtes

  Toekomstgericht advies over locaties en verduurzamen

  Goed advies in elke stap van het proces

  We geven advies op het gehele proces: van een geschikt bedrijfspand tot bouwkundige keuringen en van onderhandelingen over contracten tot het afsluiten van verzekeringen op maat. Door onze marktgerichte organisatiestructuur met meerdere divisies kunnen we je in elke stap van goed advies voorzien.

  Goed advies in elke stap van het proces

  Taxaties

  Wil je de waarde van jouw beleggingsobject laten bepalen door een taxatie? Wij taxeren door heel Nederland: met een focus op de Metropoolregio Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. 

  naar taxaties

  Verzekeringen

  Van het verzekeren van woningen, wooncomplexen met VvE’s tot grootschalig vastgoed: voor al onze klanten bieden wij maatwerk verzekeringspakketten. Ben je al verzekerd, maar twijfel je? Dan voeren we graag een check uit. 

  Naar verzekeringen
  Leven, genieten, presteren

  Leven, genieten, presteren

  Wij streven in ons werk naar een positieve, maatschappelijk verantwoorde en duurzame bijdrage aan de omgeving. We geven dus niet zomaar advies, maar denken op de lange termijn. Met persoonlijke aandacht, een proactieve houding en een dedicated team. In de afgelopen jaren hebben we al vele organisaties van goed advies voorzien. Het gaat ons dan ook niet om het pand, maar om jou als klant.

  ons team staat voor je klaar

  contact

  Wil je advies over jouw bedrijfsmatig vastgoed?

  Ja, dat wil ik