Taxatie van mijn woning

  Een gevalideerd taxatierapport nodig?

  Een gevalideerd taxatierapport nodig?

  Een onafhankelijk taxatierapport kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Van het kopen van een woning, het aanpassen van je hypotheek, de financiering voor een verbouwing tot een scheiding of nalatenschap. Onze gecertificeerde taxateurs verzorgen graag een gevalideerd taxatierapport voor je. Dankzij jarenlange ervaring, een groot netwerk en een schat aan ervaring zorgen we voor een professioneel en betrouwbaar taxatierapport.

  Maatwerk taxatierapporten

  Onze taxatierapporten gaan verder dan een ‘standaard’ rapport en worden daarom door vrijwel alle financiers geaccepteerd. We doen een complete bezichtiging, checken de juiste referenties en de aanwezigheid van vergunningen. Daarbij doen we niets af met een ‘ja’ of ‘nee’, we geven toelichting op antwoorden. Ook daarom staan we uitstekend bekend bij financiers.

  Maatwerk taxatierapporten

  Redenen om je woning te laten taxeren:

  Een huis kopen of verkopen 
  Je woning verbouwen 
  Het bezit van de woning verdelen 
  Lagere maandlasten 
  Aanpassing van de hypotheek

  NWWI taxaties

  NWWI taxaties

  We zijn aangesloten bij het NWWI. Zij zien er onafhankelijk op toe dat onze taxaties uniform en volgens duidelijke richtlijnen zijn opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en jij als klant ontvangen van ons een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie.

  Maximale afstand voor een taxatie

  Om een gevalideerde taxatie door ons te laten uitvoeren geldt er een verplichte maximale afstand van jouw woning of appartement tot ons kantoor in Amsterdam. Twijfel je of wij de taxatie mogen uitvoeren? Neem even contact op.

  Maximale afstand voor een taxatie

  Heb je een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig?

  Ja, dat wil ik