Mijn bouwproject

  Het succes van jouw bouwproject

  Als full service vastgoed dienstverlener zijn wij actief vanaf het ontwikkelingsplan tot de implementatie en uitvoering van vastgoedprojecten. Door onze brede organisatie overzien wij de hele vastgoedcyclus. Door ruim 100 jaar ervaring beschikken we over een wereldwijd netwerk, unieke data, professionele researchers en locatie-experts: dat merk jij straks aan het succes van jouw bouwproject.

   

  Het succes van jouw bouwproject
  Geschikte ontwikkellocaties

  Geschikte ontwikkellocaties

  In 2005 zijn we gestart met een eigen marketing- en researchafdeling, tegenwoordig de afdeling research en consultancy. Deze unieke afdeling zorgt dat wij, op basis van harde data, betere voorspellingen kunnen doen. We weten exact waar behoefte aan is, en voor wie je wat moet gaan bouwen. Het succes van projectontwikkeling start immers bij geschikte ontwikkellocaties vinden en kopen.

  Bouw, afbouw en herbouw

  We coördineren en begeleiden bij de bouw, afbouw en herbouw, zodat jij op een efficiënte en financieel aantrekkelijke manier een succes maakt van jouw bouwproject. Daarbij kijken we naar zowel het ontwerp als de techniek, zodat deze samen een goed werkend geheel vormen. Niet alleen vandaag, maar juist ook in de toekomst.

  Met een blik op de toekomst

  Toekomstgericht: dat is bij ons de sleutel tot succes, dus we houden rekening met veranderende regelgeving, innovatieve ontwikkelingen en het verduurzamen van gebouwen. Zo ontzorgen we je niet alleen op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn.

  Met een blik op de toekomst
  Onderbouwde visie op jouw ontwerp

  Onderbouwde visie op jouw ontwerp

  Wil je onderbouwing voor bijvoorbeeld de koop- en huurprijzen, parkeernormen en de doelgroep waar het project zich op zou moeten richten? Ons onderzoeksrapport geeft een onderbouwde visie op jouw ontwerp.

  Advies over huur- en koopprijzen

  Ben je in een vergevorderd stadium met de ontwikkeling en wil je een beknopte check op de marktconformiteit van de reeds vastgestelde huur- en koopprijzen? Onze Quick Scan geeft een kort, maar overzichtelijk, beeld van de markt en een advies over de marktconformiteit van de prijzen.

  Verkoop en verhuur

  Leven, genieten en presteren

  Ons streven is een succesvol bouwproject, maar nog belangrijker: een waardevolle relatie met jou als klant. Daarin willen we het vooral samen doen. Gemoedelijk, maar resultaatgericht. Onder het motto: leven, genieten, presteren.

  Leven, genieten en presteren

  Bouwbegeleiding en projectcoördinatie nodig?

  Ja, graag