Vind een passende bedrijfshuisvesting

  Vind een passende bedrijfshuisvesting

  Vind een passende bedrijfshuisvesting

  Persoonlijk, innovatief en resultaatgericht: wij zijn FRIS. En onze bedrijfsmakelaars hebben hart voor jouw bedrijf. Van het aanhuren tot aankopen van geschikte huisvesting. Uiteraard, passend bij jouw wensen en bedrijfsvoering.

   

  bekijk ons aanbod

  Metropoolregio in Amsterdam

  De Metropoolregio Amsterdam en regio Zuidoost zijn dé gebieden waarin we opereren. We werken op basis van gedegen marktonderzoek, beschikken over 100 jaar ervaring en maken gebruik van een wereldwijd netwerk. Zo vergroten we jouw kansen in de markt.

  Zoek je geschikte bedrijfshuisvesting?

  Bekijk ons aanbod

  Bedrijfshuisvesting uitbreiden of verhuizen

  Wil je groeien met jouw bedrijf of zoek je een nieuwe locatie? Onze bedrijfsmatig vastgoedadviseurs helpen je met het vinden van passende bedrijfshuisvesting. In Amsterdam zijn we al ruim 100 jaar actief, en dat betekent: lokale kennis, een wereldwijd netwerk en een expert in de markt. En dát merk je.

   

  vertel mij meer
  Bedrijfshuisvesting uitbreiden of verhuizen

  Advies over mijn bedrijfsmatig vastgoed

  Wil je een bedrijfspand verkopen, verhuren, aankopen of aanhuren? Onze vastgoedadviseurs voorzien je van doortastend advies. Dit doen we zowel voor kantoor- en bedrijfsruimtes als overig bedrijfsmatig vastgoed. Met ruim 100 jaar ervaring, onze eigen researchers en een wereldwijd netwerk weten we exact wat er speelt in de markt. En zeker in de Metropoolregio in Amsterdam en Zuidoost, waar we de enige bedrijfsmakelaar zijn.

   

  Vertel mij meer

  Agnes Munk staat voor je klaar

  contact

  Niet gevonden waar je naar op zoek bent?