Mijn woning

  Vind een geschikte koopwoning

  Vind een geschikte koopwoning

  Zoek jij een makelaar in Amsterdam of Zaandam? Maak dan eens kennis met onze mensen. Echte mensen waar je blij van wordt bij de verkoop of aankoop van jouw huis. Al 100 jaar begeleiden we mensen naar een nieuwe plek. Dat is een schat aan kennis en ervaring waar jij op kan bouwen.

  Je wilt een huis kopen in Amsterdam, Zaandam of omgeving? Dan is een aankoopmakelaar van FRIS een goed idee. Je bent daarmee eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod. Makelaars wisselen het woningaanbod met elkaar uit, voordat het op de markt komt. Hierdoor nemen de kansen op bezichtigen en een aankoop aanzienlijk toe.

   

  Bekijk ons koopaanbod

  Verkoop van jouw woning

  Je hebt het besluit genomen om je huis te verkopen? Een spannende periode, waarin onze ervaren makelaars je graag helpen. Dit doen we met een luisterend oor en een succesvolle verkoopstrategie. Omdat we weten hoe belangrijk deze stap in jouw leven is, doen we er alles aan om van dit proces een feest te maken.

   

  Huis verkopen
  Verkoop van jouw woning
  Vind een geschikte huurwoning

  Vind een geschikte huurwoning

  Je wilt een huis huren in Amsterdam, Zaandam of omgeving? Dan is een makelaar van FRIS een goed idee. Onze verhuurmakelaars zijn specialist in de Metropoolregio Amsterdam. Zij helpen jou met kennis van zaken en een persoonlijke touch. Hierdoor nemen de kansen op bezichtigen en een zorgeloos proces flink toe.

   

  Bekijk ons huuraanbod

  Verhuurmakelaar services

  Een woning huren, daar komt nogal wat bij kijken. Met ruim 100 jaar ervaring begrijpt FRIS dat als geen ander. Graag helpen onze gedreven verhuurmakelaars je aan een geschikte huurwoning in de Randstad. En door ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale markt nemen je kansen aanzienlijk toe. FRIS gelooft in een klantgerichte aanpak voor uw huurwoning. Transparant, en altijd met een persoonlijke touch.

  Bekijk ons huuraanbod
  Verhuurmakelaar services

  Woningzoekende?

  Lees hier alles wat je moet weten over het huren van een woning!

  Veelgestelde vragen