Verzekeren van mijn vastgoed

  Specialist in verzekeringen sinds 1923

  Specialist in verzekeringen sinds 1923

  Van het verzekeren van woningen, wooncomplexen met VvE’s tot grootschalig vastgoed: voor al onze klanten bieden wij maatwerk verzekeringspakketten. De pakketkortingen lopen op tot wel 10%. Ben je al verzekerd, maar twijfel je? Dan voeren we graag een check uit. Zo kan je jouw vastgoed laten controleren, beheren én direct verzekeren: wel zo makkelijk, en voordelig.

  FRIS Pakket voor je woning

  Profiteren van aantrekkelijke voordelen? Dan is het slim om je woning, inboedel en aansprakelijkheid bij één verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Naast deze verzekeringen kunnen we ook je auto, boot, caravan, doorlopende reis- en rechtsbijstand direct meeverzekeren. Zo weet je zeker dat je goed verzekerd bent, en dat scheelt je een hoop zorgen.

  FRIS Pakket voor je vastgoed

  Ook voor complexe situaties, het aanpassen van je verzekeringen en grootschalig vastgoed kan je bij ons terecht. We kijken en denken mee: wat zijn de risico’s, wat kan je zelf dragen, en wat moet je verzekeren? Zo bouwen we in overleg een maatwerk pakket op dat we neerleggen bij geschikte verzekeraars. Aan de hand van jouw situatie kiezen we een passende verzekering met de beste voorwaarden en premies.

  FRIS Pakket voor je vastgoed
  FRIS Pakket voor VvE’s

  FRIS Pakket voor VvE’s

  Ben je bestuurder van een VvE? Dan ben je verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering en opstalverzekering af te sluiten. Zo blijft je privévermogen buiten schot. Naast het afsluiten van de meest voordelige verzekeringen geven wij advies over verzekerbare risico’s, preventie én begeleiden we je bij eventuele schade. Ben je de eigenaar van een woning die onder een VvE valt, dan is het verstandig om in ieder geval een inboedelverzekering en een verzekering voor woningverbeteringen af te sluiten. We helpen je graag.

  De voordelen van verzekeren via FRIS

  Verzekering op maat

  Alle verzekeringen op maat en in één hand

  Scherpe prijs

  Uitstekende voorwaarden en een scherpe prijs

  Pakketkortingen

  Pakketkortingen: hoe meer polissen, hoe meer korting

  Periodiek betalen

  Periodiek betalen zonder extra kosten

  Ruim ervaring

  Ruim 100 jaar ervaring in verzekeringen

  Onafhankelijk adviseur in verzekeringen

  Vaak is de gedachte dat je meer betaalt bij een tussenpersoon, maar dat is in dit geval niet zo. Als onafhankelijke adviseur bieden wij meerdere verzekeringsmaatschappijen aan. Zo heb jij de keuze uit de meest geschikte en meest voordelige verzekering. Bij ons gaat het niet om het afsluiten van verzekeringen, maar het opbouwen van relaties.

  Onafhankelijk adviseur in verzekeringen

  Hein IJzer staat voor je klaar

  contact
  Schade melden

  Schade melden

  Wil je schade melden aan jouw woning- of kantoorcomplex? Dan checken we gelijk hoe je verzekerd bent. Eén telefoontje naar +31(0)20 – 301 77 44 is voldoende om je te kunnen helpen. Er is nagenoeg geen verloop binnen onze organisatie, dus je hebt vrijwel altijd maar één contactpersoon. Wél zo fijn.
  schade melden

  Wil je meer weten over onze verzekeringen?

  Ja, dat wil ik

  DOCUMENTEN

  Dienstenwijzer

  Wij geven je graag inzicht in onze werkwijze. Bekijk hier onze dienstenwijzer. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

  dienstenwijzer

  Algemene voorwaarden

  Lees hier de algemene voorwaarden van FRIS Verzekeringen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

  Algemene voorwaarden

  Schade melden

  Wil je schade melden aan jouw woning- of kantoorcomplex? Dan checken we gelijk hoe je verzekerd bent.

  schade melden