Mijn bedrijfsmatig vastgoed

  Verkoop van mijn vastgoed

  Verkoop van mijn vastgoed

  Wil je jouw vastgoed verkopen? Onze ervaren specialisten helpen je graag. Dankzij onze bekendheid met de lokale markt, de grootte van onze vastgoedorganisatie en ons wereldwijde netwerk putten wij uit een enorme bron van kennis en data. Deze kennisvoorsprong zorgt ervoor dat wij met doelgerichte marketing jouw vastgoed tegen een uitstekende prijs kunnen verkopen. 100 jaar ervaring, dát merk je.

   

  Mijn vastgoed verkopen

  Verhuur van mijn vastgoed

  Bij de verhuur van je vastgoed werk je het liefst samen met een betrouwbare en ervaren partner, toch? Een partner waarbij je de dagelijkse beslommeringen kan uitbesteden, die zorgt voor tevreden huurders en een goed rendement behaalt. Dan is FRIS de juiste partner. In de afgelopen 100 jaar hebben wij een portefeuille opgebouwd die miljoenen waard is. Wij helpen je met administratie, bouwtechnische aspecten, promotie, marketing en hospitality. Samen maken we een succes van jouw vastgoed.

   

  Mijn vastgoed verhuren
  Verhuur van mijn vastgoed

  Wil je jouw vastgoed verkopen of verhuren?

  Neem contact op
  Residentieel Vastgoed

  Residentieel Vastgoed

  Als beheerder van residentieel vastgoed is het ons doel om het woongeluk van mensen te optimaliseren. Het maatschappelijke doel daarbij is het creëren van een fijne leef-, woon- en werkomgeving. Onze particuliere beheerportefeuille bestaat uit zo’n 5.500 wooneenheden, daarmee is FRIS één van de grootste zelfstandige vastgoedbeheerders van Nederland. Persoonlijk, innovatief en resultaatgericht: al ruim 100 jaar.

   

  lees verder

  Commercieel vastgoed

  Ons familiebedrijf zet zich er al ruim 100 jaar voor in: een bijzonder klantgerichte aanpak in commercieel vastgoedbeheer. Dat betekent: persoonlijke service, snelle communicatie en goed onderhoud. Daarmee sluiten we naadloos aan op de behoeften van onze klanten. Dit doen we met name voor institutionele beleggers, fondsen, maatschappijen, banken, professionele vastgoedbeleggers en vermogende particulieren.

   

  Lees verder
  Commercieel vastgoed

  Ons team staat voor je klaar

  contact