FRIS internationaal

Locally owned.
Globally connected.

  Deutsche Immobilien Partner DIP

  FRIS is als enige Nederlandse vastgoeddienstverlener aangesloten bij Deutsche Immobilien Partner DIP. DIP is een Duitse netwerkorganisatie en bestaat uit 13 gerenommeerde makelaars en gespecialiseerde vastgoedbedrijven, waaronder AENGEVELT IMMOBILIEN GmbH & Co. KG.

  Deutsche Immobilien Partner DIP
  Grootste makelaar van Duitsland

  Grootste makelaar van Duitsland

  AENGEVELT is één van de oprichters van DIP en één van de grootste en meest ervaren makelaars van Duitsland. Daarnaast kent het netwerk partners zoals Aigner Immobilien, Arnold Hertz, Hust Immobilien en Möllerherm Immobilien.

  Nederlandse en Duitse vastgoedmarkt
  De samenwerking biedt internationale beleggers en financieringsinstellingen op het gebied van beheer, beleggingen, bedrijfsmakelaardij, taxaties en consultancy toegang tot zowel de Nederlandse als Duitse vastgoedmarkt.

  CORFAC International

  FRIS is lid van CORFAC International, een netwerk van samenwerkende, zelfstandige vastgoedbedrijven, die zich onderscheiden door hun ongeëvenaarde service en marktexpertise.

  Ruim 70 kantoren wereldwijd 
  CORFAC is opgericht in 1989 en heeft momenteel 70 kantoren in de VS, vier in Canada en 16 op internationale markten. Internationale markten zijn onder meer: Australië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Japan, Maleisië, Nederland, Roemenië, Rusland, Singapore, Zuid-Korea, Zwitserland, Thailand en het Verenigd Koninkrijk. CORFAC’s marktdekking omvat niet alleen de beste steden ter wereld, maar omvat ook veel secundaire en sommige tertiaire markten.

  Duizenden verkoop-, verhuur en beleggingstransacties
  De bij CORFAC aangesloten makelaarskantoren zijn jaarlijks verantwoordelijk voor duizenden verkoop-, verhuur en beleggingstransacties met een geschatte waarde van meer dan 9 miljard US dollar.

   

  CORFAC International

  De voordelen van CORFAC

  Alle CORFAC-kantoren zijn onafhankelijk en hebben hun eigen naam en lokale identiteit. De aansluiting bij CORFAC is alleen op uitnodiging en zorgt ervoor dat de aangesloten ondernemingen op hun markten bekend staan om hun kennis en expertise. Na meer dan 30 jaar groeit CORFAC nog altijd.
   
  Wereldwijd netwerk
  De visie van CORFAC luidt: ‘CORFAC is het leidende wereldwijde netwerk in commercieel vastgoed dat gespecialiseerde, klantgerichte oplossingen levert met het hoogste niveau van integriteit.’ De aangesloten firma’s werken samen om de hoogste standaard van klantenservice te kunnen leveren, uitstekende resultaten te boeken en relaties op te bouwen.

  Service op het hoogste niveau 
  Senior opdrachtgevers nemen deel aan en houden toezicht op vele transacties die tussen CORFAC-dochterondernemingen worden doorverwezen. CORFAC-verwijzingen werken met één contactpunt bij elke opdracht, zodat klanten van begin tot eind een consistente service op het hoogste niveau ontvangen.

   

  Wil je meer weten over FRIS global?

  Ja, dat wil ik