Mijn vastgoed belegging

  Beleggen in vastgoed

  Beleggen in vastgoed

  Familiebedrijf FRIS bestaat al ruim 100 jaar. Dit betekent: drie generaties toewijding in het vak, een groot internationaal netwerk en een kennisvoorsprong in de markt. Hiermee vergroten we jouw kansen voor succesvolle beleggingen in vastgoed. Al onze medewerkers zijn gericht op het behartigen van jouw belangen, met extra aandacht voor rendement. Vandaar: Echte mensen, echte resultaten.

  Particuliere en institutionele beleggers

  Wij werken voor particuliere en institutionele beleggers uit binnen- en buitenland. De belangrijkste focus daarbij ligt op acquisitie en dispositie van directe vastgoedbeleggingen in heel Nederland. Ook organiseren en structureren we trajecten voor beleggers, banken, woningcorporaties, ontwikkelaars en maatschappelijke (zorg)instellingen. We bemiddelen dan ook in woningportefeuilles, bedrijfsmatig en maatschappelijk vastgoed, retail en hotels. Kortom: wat je vraag ook is, onze experts helpen je graag.

  Particuliere en institutionele beleggers

  Onze diensten bij vastgoedbeleggingen

  Aan- en verkoop

  Losse objecten of portefeuilles

  Uitvoering

  Commercieel Due Diligence onderzoek

  Onderzoek

  Regie van het juridisch, technisch, en customer Due Diligence onderzoek

  Analyse

  Markt-, gebieds- en locatieanalyse
  Investerings- en haalbaarheidsanalyse

  Kennisvoorsprong in vastgoedbeleggingen

  Kennisvoorsprong in vastgoedbeleggingen

  Door de krachtige ondersteuning van onze eigen researchers, een unieke dataset en automatisering beschikken wij over een kennisvoorsprong in de markt. Dat levert goed onderbouwde marktanalyses en doortastende adviezen op. Als klant maak je hierdoor betere keuzes en behaal je doorgaans een beter rendement op je vastgoed.

  Taxaties

  Wil je de waarde van jouw beleggingsobject laten bepalen door een taxatie? Wij taxeren door heel Nederland: met een focus op de Metropoolregio Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. 

  naar taxaties

  Verzekeringen

  Van het verzekeren van woningen, wooncomplexen met VvE’s tot grootschalig vastgoed: voor al onze klanten bieden wij maatwerk verzekeringspakketten. Ben je al verzekerd, maar twijfel je? Dan voeren we graag een check uit. 

  Naar verzekeringen

  Leven, genieten, presteren

  Wij investeren veel in automatisering en robotisering. Puur als middel, ons doel: meer tijd voor persoonlijk contact. Als traditioneel Nederlands familiebedrijf is dát waar we voor staan. Onder het motto: leven, genieten, presteren.

  Leven, genieten, presteren

  Marc van Kampen staat voor je klaar

  contact

  Op zoek naar een vastgoedbelegging?

  Vul onderstaand formulier in. We nemen snel contact met je op.   Type(n) vastgoed