Fris Werving & Selectie

FRIS Werving en Selectie is gespecialiseerd in de bemiddeling van vaste of interim professionals binnen de vastgoed, HRM, marketing, juridische en financiële sector.

  Werkgevers ondersteunen

  Werkgevers ondersteunen

  Door middel van onze uitgebreide ervaring, netwerken en interne specialisten kunnen wij als een van de betaalbaarste (No cure no Pay) Werving en Selectiebureaus van Nederland, werkgevers ondersteunen in het vinden van de juiste professional. We schakelen snel, leveren hoogwaardige service en zijn klaar voor iedere uitdaging. 

  HRM advies

  Naast het vinden van de juiste professional vinden wij bij FRIS Werving en Selectie het persoonlijke contact en de begeleiding met zowel opdrachtgever als kandidaat zeer belangrijk. Zo bieden wij na het tekenen van de arbeidsovereenkomst, gedurende 1 maand vrijblijvend en gratis HRM advies aan bij eventuele opkomende vraagstukken met betrekking tot de door ons geleverde kandidaat.

  Meer informatie over het uitzetten van een opdracht?

  Mail ons
  HRM advies

  Vragen? Jeroen Gorthuis staat voor je klaar

  contact

  Vacatures van opdrachtgevers

  Het sollicitatieproces

  Het sollicitatieproces

  Mocht je interesse hebben in een van onze openstaande vacatures, neem dan vrijblijvend contact met ons op via wervingenselectie@fris.nl of via 06-37408854.

  Indien er een match ontstaat tussen de opdrachtgever en jouw wensen en ambities stelt FRIS Werving & Selectie jou graag bij de opdrachtgever voor. Hiervoor is het meesturen van een recentelijk cv noodzakelijk. Uiteraard word jij voorafgaand en gedurende het sollicitatieproces bij de opdrachtgever door FRIS begeleid.

  Wanneer jij en onze opdrachtgever elkaar de hand kunnen schudden over de gestelde en gevraagde arbeidsvoorwaarden zal er door FRIS Werving gedurende de eerste maand van arbeidsovereenkomst vrijblijvend HRM advies gegeven worden en houden wij graag contact over hoe jij jouw nieuwe werkplek ervaart.