Verkoop van mijn bedrijfsmatig vastgoed

  Vastgoed verkopen door specialisten

  Vastgoed verkopen door specialisten

  Wil je jouw vastgoed verkopen? Onze ervaren specialisten helpen je graag. Dankzij onze bekendheid met de lokale markt, de grootte van onze vastgoedorganisatie en ons wereldwijde netwerk putten wij uit een enorme bron van kennis en data. Deze kennisvoorsprong zorgt ervoor dat wij met doelgerichte marketing jouw vastgoed tegen een uitstekende prijs kunnen verkopen. 100 jaar ervaring, dát merk je.

  Voorsprong in de markt

  Als verkoper van jouw vastgoed hanteren we een proactieve aanpak met een persoonlijke benadering. Persoonlijk, maar resultaatgericht. Bijkomend voordeel: de krachtige ondersteuning van onze eigen researchers. We weten exact wat er speelt in de markt, waar de kansen liggen en hoe we die kunnen benutten. Puur om jou als klant een optimale service te kunnen verlenen.

  Voorsprong in de markt

  Jouw vastgoed verkopen?

  ja, dat wil ik
  Volledige ontzorging en een goede prijs

  Volledige ontzorging en een goede prijs

  FRIS monitort continu de markt, de doelgroepen, signaleert trends, strategische ontwikkelingen en verbindt en inspireert partners. Zo vergroten we de kansen op een succesvolle verkoop van jouw vastgoed. Zowel in Nederland als in het buitenland.

  Leven, genieten en presteren

  Als je vastgoed verkoopt, dan wil je geen gedoe. Daar zorgen we voor.
  We streven namelijk naar klanten en relaties die op een verjaardag vertellen dat ze blij met ons zijn. En dat ze ook in de toekomst met ons willen samenwerken. Onder het motto: leven, genieten, presteren.

  Leven, genieten en presteren

  Marc van Kampen staat voor je klaar

  contact