Werken bij FRIS

  Waarom FRIS?

  Wil je werken in een traditioneel familiebedrijf? FRIS is volop in beweging, ondernemend en speelt continu in op de veranderende wereld. Digitalisering, innovatie, hospitality, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn de leidende thema’s in onze maatschappij, dus ook in onze ontwikkeling. FRIS is een solide bedrijf ván echte mensen, vóór echte mensen. Bij ons staat de klant altijd centraal.

  Waarom FRIS?
  Jouw sollicitatieproces

  Jouw sollicitatieproces

  Heb je interesse in één van de openstaande vacatures of wil je een open sollicitatie versturen? Join the Real People en stuur ons een Whatsapp (+31 (0)6 – 13 13 54 66) waarin je aangeeft in welke baan je interesse hebt. Je kan ook via onze website direct reageren op vacatures door je cv en sollicitatiebrief te uploaden.

  Je ontvangt van je sollicitatie via de website per e-mail een bevestiging. Voldoe je aan de functie-eisen, en heb je onze aandacht, dan neemt onze HR Adviseur binnen enkele dagen persoonlijk contact met je op. Voldoe je niet aan de eisen, dan ontvang je per e-mail een bericht. 

  Vacatures van FRIS

  Geen passende vacature?

  Staat er momenteel geen passende vacature? Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar FRIS.

  Ja, dat wil ik

  Over FRIS

  FRIS is een traditioneel familiebedrijf in vastgoed en bestaat al ruim 100 jaar. Dat is niet alleen uniek, maar ook merkbaar in onze bedrijfscultuur: het draait om persoonlijke aandacht, heldere communicatie en een klantgerichte interne structuur. Dit vormt een solide basis voor het werkplezier, de klanttevredenheid, maar ook voor het succes en de ontwikkeling van FRIS.

  Wij, de Real People van FRIS zijn enthousiaste mensen. Iedereen is ambassadeur van het FRIS DNA. De eigenschappen die klanten en collega’s in het contact en de dienstverlening dagelijks ervaren. 

  Betrokken, integer, proactief, meedenkend, kennis van zaken, service boven verwachting, professioneel en vooruitstrevendheid: dat mag je van ons verwachten. Iedere dag opnieuw.   

   

  Over FRIS
  Hoe was werken bij FRIS ruim 70 jaar terug?

  Hoe was werken bij FRIS ruim 70 jaar terug?

  Door: Leontine van Kampen (32)

  “Wist u dat FRIS tegenwoordig uit bijna 90 collega’s bestaat?” Mevrouw Grimbergen keek op: “Dat meen je niet! In mijn tijd werkte er nog maar 25 medewerkers”. Zo begon in het kader van ‘Bijna 100 jaar FRIS’ mijn interview met mevrouw Grimbergen (93). Zij heeft van haar 18e tot en met haar 25e levensjaar gewerkt bij FRIS. De centrale vraag in dit interview: ‘Hoe was het om 70 jaar geleden bij FRIS te werken?’

   

  Interview met mevrouw Grimbergen