Schoterweg 7 winkel – Haarlem

Kenmerken

Koopprijs€ 290.000,00 k.k.
Winkelruimte113㎡
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
HoofdfunctieWinkelruimte
Bouwjaar1900
EnergielabelA

Contact

MakelaarFris Vastgoed Management
AdresHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
Emailvastgoedmanagement@fris.nl

BELEGGING TE KOOP: VERHUURDE WINKELRUIMTE VAN CIRCA 113 M2 NABIJ HET CENTRUM VAN HAARLEM

OBJECT
De winkelruimte, met tevens een woonbestemming, is circa 113 m² groot en gelegen aan de Schoterweg 7. De huurovereenkomst loopt tot 31-8-2025 waarna deze wordt voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar. De winkel is thans verhuurd voor € 21.204,24 per jaar exclusief BTW. De ruimte maakt onderdeel uit van een complex met drie bovengelegen woningen welke is verdeeld in appartementenrechten. Eén de bovenliggende woningen voorzien van huisnummer 7C wordt tevens separaat te koop aangeboden.

LOCATIE OBJECT
Het object is gesitueerd nabij het bruisende Haarlemse stadscentrum en achter winkelstraat de Cronjé met vele winkels, restaurantjes en kroegjes. Tevens zijn diverse speelplaatsen, basisscholen en sportclubs op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De Schoterweg is zeer centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Utrecht, Alkmaar, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast is station Haarlem op 3 minuten loopafstand met een perfecte verbinding met de bus of trein naar Amsterdam en Leiden/Den Haag. Het gezellige centrum van Haarlem is te voet bereikbaar en de stranden/duinen van Bloemendaal & Zandvoort zijn op circa 25 minuten fietsafstand gelegen. Dichterbij is nog de Kennemerduinen en de Oosterplas.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk middels voldoende (betaalde) parkeergelegenheid op straat.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 112,6 VVO/circa 124 m² BVO gelegen op de begane grond.

VRAAGPRIJS
€ 290.000,- k.k.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Het object heeft volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Kleverpark / Frans Hal’ wat van toepassing is op het object, weergeeft de bestemming ‘Gemengd – 2’. De gronden hiervan zijn bestemd voor:

– wonen;
– detailhandel;
– publieksgerichte en niet-publieksgerichte dienstverlening;
– supermarkt;
– alsmede horeca t/m categorie 2 & 3 ter plaatse van de aanduiding ‘horeca tot en met categorie 2 & 3.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.