Rijnstraat 101 HS – Amsterdam

kenmerken

Huurprijs€ 3695 per maand
Winkelruimte176㎡
Horeca176㎡

Horeca-/winkelruimte met kelder beschikbaar in de Rivierenbuurt!

OBJECT
Het object, bestaande uit circa 124 m² op de begane grond en 51 m² gelegen in de kelder, heeft een ruime bestemming en is per direct beschikbaar.

LOCATIE OBJECT
Het object is gesitueerd aan de Rijnstraat, dat onderdeel uitmaakt van de Rivierenbuurt. Naast een verkeersader is de Rijnstraat ook een druk bezochte winkelstraat met een divers aanbod van winkels en horeca. De Rivierenbuurt wordt gekenmerkt door de vele gebouwen ontworpen in de stijl van de Amsterdamse School en de Nieuwe Zakelijkheid. In de Rivierenbuurt zijn een groot aantal speciaalzaken te vinden als ook een viertal grote supermarkten. In de omgeving van de Rijnstraat wonen relatief veel gezinnen en stellen.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer: het object is uitstekend bereikbaar met de auto. Het einde van de Rijnstraat loopt over in de Nieuwe Utrechtseweg, die deel uitmaakt van de snelweg A2. De locatie is ideaal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar de ring A10 en de A2 richting Utrecht. Het andere uiteinde van de straat begint waar de Van Woustraat eindigt. Daarnaast kruist de Rijnstraat nog de President Kennedylaan (bij de Snelweg A2) en de Vrijheidslaan (richting het centrum).

Openbaar vervoer: het object is daarnaast uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn meerdere bus- en tramhaltes, die onder andere richting station Amsterdam RAI en het Amstel Station gaan. Vanaf hier vertrekken verschillende NS treinen.

PARKEREN
Parkeren kan in de straat tegen betaling.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 124 m² begane grond en circa 51 m² kelderruimte.
Totaal: circa 175 m² horecaruimte.

HUURPRIJS
€ 3.695,000 per maand te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is ‘Gemengd-3, hieronder wordt o.a. verstaan: detailhandel, consument verzorgende dienstverlening, zakelijke dienstverlening, horeca 1,2,3,4 en 4b, ondersteunende horeca & sport. Voor meer informatie ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

OPLEVERINGSNIVEAU
‘As is, where is’.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar met verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

MODEL HUUROVEREENKOMST
Model verhuurder, gebaseerd op het ROZ model 2015.

ZEKERHEIDSSTELING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en omzetbelasting.

BESCHIKBAARHEID
Per direct, in overleg.