Payglop 5 C – Alkmaar

kenmerken

Koopprijs€ 305000 k.k.
Winkelruimte50㎡

TE KOOP : VERHUURDE WINKELRUIMTE ALS BELEGGING VAN CIRCA 50 M2 IN HET OUDE CENTRUM VAN ALKMAAR

HET OBJECT
De winkelruimte is circa 50 m² groot en gelegen aan de Payglop 5, onderdeel van een pand met 2 bovengelegen woningen’ en in het oude centrum van Alkmaar. De huidige eigenaar heeft het totale pand begin dit jaar verworven en wenst de winkel gelegen op de begane grond als belegging weer te verkopen. Het object is langjarig verhuurd aan een telefoonaccessoires winkel en genereert een jaarlijkse huurstroom van € 21.000,- exclusief BTW.

LOCATIE
De Payglop is een gezellige en altijd drukke verbindingsstraat tussen de Langestraat en de Laat. In de straat zijn talloze winkels te vinden met daarnaast gezellige broodjeszaken en andere eetgelegenheden. De bekende Alkmaarse kaasmarkt ligt op slechts drie minuten loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De binnenstad van Alkmaar is goed te voet als per fiets te bereiken. Met de auto is de Payglop te bereiken binnen de daarvoor beschikbare tijdstippen. De halte voor de lijnbussen 2 en 8 zijn op een paar minuten loopafstand gelegen en hebben rechtstreekse verbinding met het treinstation van Alkmaar.

PAREREN
Parkeren is mogelijk middels voldoende (betaalde) parkeergelegenheid voor het winkelend publiek in de diverse parkeergarages in het centrum van Alkmaar.

BESTEMMING
Het object heeft volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad Centrum’ wat van toepassing is op het object, weergeeft de bestemming ‘Enkelbestemming Centrum’. De gronden hiervan zijn bestemd voor:

– detailhandel;
– consumentverzorgende dienstverlening;
– galerie;
– culturele voorzieningen;
– kleinschalige sportvoorzieningen.

Ga voor verdere informatie naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BESCHIKBAAR VLOEROPPERVLAKTE
Circa 50 m² gelegen op de begane grond.

KOOPRIJS
Dit object kent een verkoopprijs van € 305.000,00 k.k..

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is netjes afgewerkt en wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
– toilet met fontein;
– armaturen met verlichting;
– glazen pui.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.