Nieuwe Nieuwstraat 28 A – Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs€ 1.800,00 per maand
Winkelruimte42㎡
Bedrijfshal42㎡
StatusBeschikbaar
AanvaardingDirect
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Bouwjaar1765
EnergielabelA

Contact

MakelaarFris Vastgoed Management
AdresHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
Emailvastgoedmanagement@fris.nl

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

  INSTAPKLARE WINKEL-, EN/OF BEDRIJFSRUIMTE PER 1 JUNI BESCHIKBAAR!

  De ruimte is gelegen op de begane grond aan de Nieuwe Nieuwstraat 28 in het centrum van Amsterdam. De ruimte is te gebruiken als winkel-, kantoor-, en bedrijfsruimte.

  OBJECT
  Het betreft een winkel / bedrijfsruimte ter grootte van circa 42,7 m² gelegen op de begane grond (een rijksmonument) in het centrum van Amsterdam.

  LOCATIE OBJECT
  Het pand ligt midden in het centrum van Amsterdam, maar toch in een relatief rustig straatje (zijsteeg Nieuwedijk). De straat wordt voornamelijk gebruikt als doorloopstraat om van de Nieuwezijds Voorburgwal de drukke Nieuwendijk te bereiken. De Kalverstraat, de Dam en de Amsterdamse grachten zijn om de hoek.

  BEREIKBAARHEID
  Het pand is gelegen midden in de binnenstad van Amsterdam, en is hierdoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts twee minuten lopen bevindt zich de tramhalte Nieuwezijds Kolk. Vanaf deze tramhalte is het centraal station van Amsterdam binnen enkele minuten te bereiken en is er verbinding met regionaal vervoer. Ondanks de ligging in hartje centrum van Amsterdam is het pand ook per eigen vervoer goed te bereiken. Binnen een paar kilometer rijafstand bevindt zich de S100. Vanaf de S100 is zowel de ring West als de ring Noord gemakkelijk aan te reizen.

  PARKEREN
  Parkeren is mogelijk in de Q-Park Nieuwendijk waar je tegen betaling kan parkeren. Daarnaast ook tegen betaling in de openbare ruimte.

  BESCHIKBAAR OPPERVLAKTE
  Circa 42,7 m² op de begane grond.

  HUURPRIJS WINKEL-/BEDRIJFSRUIMTE
  €1.800,00 per maand exclusief servicekosten en BTW.

  SERVICEKOSTEN
  Nader te bepalen.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De bedrijfsruimte wordt ‘as is, where is’ opgeleverd.

  GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
  De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is ”Gemengd 1” hieronder wordt o.a. verstaan; detailhandel, kantoorruimte, voorzieningen met inbegrip van additionele horeca. Er zijn uitsluitingen van toepassing, voor meer informatie raadpleeg ruimtelijkeplannen.nl.

  HUURTERMIJN
  (5 + 5 jaar)

  HUUROVEREENKOMST
  Model verhuurder, gebaseerd op ROZ model 2015.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, BTW en servicekosten.

  BESCHIKBAARHEID
  Per 1 juni 2024.