Nieuwe Achtergracht 95 – Amsterdam

kenmerken

Koopprijs€ 2150000 k.k.
Belegging302㎡

Geheel object van circa 302 m² op eigen grond verdeeld over zes bouwlagen gelegen in de bruisende en zeer gewilde buurt Plantage Weesperbuurt (Centrum-Oost) te Amsterdam Centrum.

OBJECT
Het object gelegen op de Nieuwe Achtergracht 95, gebouwd in 1901 op eigen grond bestaat uit 5 wooneenheden en een 4e etage welke nog verbouwd dient te worden. Het object heeft een gezamenlijk oppervlakte van 302 m² GBO en de wooneenheden zijn ieder tussen de 58 m² GBO en 62 m² GBO in formaat. Het object is traditioneel gebouwd met een gemetselde gevel. Alle verdiepingen, behalve de begane grond, zijn voorzien van nieuwe kiep kantel kozijnen met dubbele beglazing. De woningen op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping zijn voorzien van een bamboe vloer met vloerverwarming. Tevens beschikken deze verdiepingen over regendouches met een hardstenen waskom. Alle balklagen zijn verstevigd en waar nodig vernieuwd. Voor- en achtergevels en vloeren zijn volledig geïsoleerd.
Het object is niet gesplitst waardoor verkoop als één geheel alleen mogelijk is. Het object beschikt niet over een monumenten status of wet voorkeursrecht gemeente. Alle wooneenheden in het object zijn momenteel verhuurd voor onbepaalde tijd in de vrije sector en genereren een jaarlijkse huurstroom van € 102.798,60,- (peildatum augustus 2023).

Nieuwe Achtergracht 95 souterrain
Nieuwe Achtergracht 95 souterrain (circa 58 m²) is gesitueerd in het souterrain. De entree van het souterrain is bereikbaar door middel van een trap in de portiek. Via de entree is de woonkamer met open keuken bereikbaar en is de op het noorden gelegen tuin/buitenruimte bereikbaar. In het souterrain zijn verder twee slaapkamers en een badkamer gesitueerd.

Nieuwe Achtergracht 95 – beletage:
Nieuwe Achtergracht 95 -beletage (circa 58 m²) is gesitueerd op de beletage van het object. De woning is goed onderhouden. Via de hal van de woning is de woonkamer, slaapkamer en badkamer met toilet bereikbaar.

Nieuwe Achtergracht 95 – 1:
Nieuwe Achtergracht 95 -1 (circa 62 m²) is gesitueerd op de eerste verdieping van het object. De woning heeft een vergelijkbare indeling als de beletage maar met een additionele slaapkamer. Via de hal is de woonkamer, slaapkamer, badkamer met toilet bereikbaar. De woning is goed onderhouden.

Nieuwe Achtergracht 95 – 2:
Nieuwe Achtergracht 95 -2 (circa 62 m²) is gesitueerd op de tweede verdieping. De woning heeft een vergelijkbare indeling met de eerste etage.

Nieuwe Achtergracht 95 – 3:
Nieuwe Achtergracht 95 – 3 (circa 62 m²) is gesitueerd op de derde verdieping met een vergelijkbare indeling als de woning op de eerste etage, goed onderhouden.

LOCATIE OBJECT
Het object is gelegen aan de Nieuwe Achtergracht, aan de historische grachten van Amsterdam. De Nieuwe Achtergracht maakt onderdeel uit van Amsterdam Centrum-Oost in de mooie Plantage Weesperbuurt en ligt op loopafstand van vele voorzieningen. Het gebied is een goed voorbeeld van succesvolle functiemenging, aangezien zich er onder meer woningen, kantoren, winkels en horeca bevinden. De bereikbaarheid van de locatie is goed, onder andere door de vele opties voor openbaar vervoer in de omgeving.

EIGENDOM
Het object is gelegen op eigen grond.

KADASTRALE GEGEVENS
Nieuwe Achtergracht 95, 1018 WP te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie O nummer 2154.

ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN
In de aankomende jaren kan koper nog waarde toevoegen aan het object middels de verbouwing van de 4e etage en het verbeteren van de huurstroom op de beletage.

KOOPSOM
Bieden is mogelijk vanaf € 2.150.000,00 k.k.

ENERGIELABELS
Nieuwe Achtergracht 95 souterrain: energielabel G
Nieuwe Achtergracht 95 – beletage: energielabel A
Nieuwe Achtergracht 95 – 1: energielabel A
Nieuwe Achtergracht 95 – 2: energielabel A
Nieuwe Achtergracht 95 – 3: energielabel A

BESCHIKBAARHEID
In overleg.