werken bij opdrachtgever van fris:

Junior Assistent Accountant

Ben jij resultaatgericht en klantvriendelijk?

Ben jij die enthousiaste collega die door wilt groeien in de boekhouding en belasting wereld? Wil je graag meters maken en de ruimte krijgen om te leren? Dan zoeken wij jou!

40 Aantal uur

AMS Locatie

Hybride Werken

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een financieel en fiscaal adviesbureau in Amsterdam. De financiële en fiscale experts geven advies aan cliënten in het hogere inkomens- en vermogens segment.

Onze opdrachtgever biedt een totaal pallet aan financiële en fiscale diensten, die ze op elkaar afstemmen. Het is de ambitie van onze opdrachtgever om dé levenslange partner te zijn voor de cliënten voor alle financiële en fiscale zaken. Dat doen zij met een team van hooggekwalificeerde experts, professioneel en eigentijds.

 

Wie zoeken wij?

 

Iemand die uitdaging ziet in het verwerken van de administraties van onze klanten. Daarnaast heb je voldoende ervaring zodat je ook verbeteringen in de administratie kan aanbrengen. Je wilt graag dat alles voor de klant goed loopt.

Btw-aangiften opstellen is jou niet vreemd of wil je graag leren.

Je zou het leuk vinden om in de toekomst zelfstandig jaarrekening te kunnen samenstellen en bespreken met klanten.

Je bent niet alleen goed met cijfers maar ook met letters: je communiceert helder en in foutloos Nederlands.

Je denkt niet in hokjes. Daarom werk je ook graag bij een financieel en fiscaal adviesbureau. Je snapt waarom dat een uitdagende combinatie is, ziet verbanden en kansen.

 

Wat krijg je van ons?

Veel vrijheid bij de invulling van jouw werkzaamheden, mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen en de kans om te laten zien wat je kunt.

Je krijgt 20 collega’s die heel breed bezig zijn met het adviseren en helpen van klanten op financieel en fiscaal gebied. De sfeer? Informeel, gezellig, maar ook ambitieus. En ja, dat kan prima samengaan.

Een salaris tussen de € 2.000 en € 3.500 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw niveau en werkervaring.

Zowel parttime als fulltime in te vullen en bij goed functioneren de intentie om een lange samenwerking aan te gaan.

Een pensioenregeling zonder eigen bijdrage.

Een telefoon, laptop, thuiswerkplek.

Vrije invulling van dagen / weken / hybride werken.

Veel ontspannen momenten met leuke collega’s

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie (in het Engels) naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.