werken bij opdrachtgever van fris:

HSE Coördinator

Heb jij kennis van de verschillende regels en wetten en weet je dit in de praktijk te vertalen?

Onze opdrachtgever is de oudste Caterpillar dealer buiten de Verenigde Staten en al meer dan 95 jaar actief in Nederland. Er werken op dit moment ongeveer 350 mensen verdeeld over de vestigingen Almere, Beilen, Duiven, Moerdijk, ’s-Hertogenbosch, Vuren en Valkenswaard.

32-40 Uur

Locatie Almere

Salaris €3800-€6000

Dagelijks wordt er gewerkt met de grote grondverzetmachines en zetten wij ons in voor een duurzame omgeving. Er is veel in ontwikkeling en dit brengt grote uitdagingen mee. Als HSE-Coördinator ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor alle ‘Health, Safety & Environment’- aspecten. Je zorgt ervoor dat je zichtbaar bent in de organisatie, je staat er midden in en dat je het goede voorbeeld geeft. Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s van alle vestigingen. Daarnaast draag jij zorg voor het veiligheids- en milieubeleid en je houdt je bezig met de RI&I. Als HSE Coördinator bewaak jij de voortang van het HSE jaarplan en koppel je dit terug aan de directie.

 

Verder:

Jij vertaalt de visie naar de praktijk met concrete acties en doelstellingen voor de verschillende teams.
Je ondersteunt bij de interne audits en begeleid bij de externe audits.
Je bent verantwoordelijk voor de certificering van de organisatie volgens de normen VCA en dealer specifieke eisen.
In samenwerking met de kwaliteitsmanager werk je mee aan de ISO9001 en ISO14001 certificeringen.

 

Profiel:

Wij zoeken een HSE Coördinator die midden in onze organisatie staat. Jij bent het gezicht als het gaat om veiligheid en milieuzaken. Je hebt kennis van de verschillende regels en wetten. Dit weet je te vertalen in de praktijk en daarbij werk je samen met verschillende collega’s en preventiemedewerkers.

Je werkt zelfstandig maar je hoeft niet alles alleen te doen. Vanuit de andere bedrijven wordt er nauw samengewerkt om de veiligheidscultuur binnen de bedrijven naar een hoger plan te tillen. Je coördineert gezamenlijk diverse (corporate) HSE-programma’s.

Voor deze functie is een flinke dosis overtuigingskracht en zelfstandigheid nodig. Het is belangrijk dat je initiatief neemt en je eigen collega’s mee kunt nemen om de doelen te realiseren. Om dit te kunnen vragen wij om kennis en begrip van de milieu- en Arbowetgeving.

Je bent dagelijks aan het schakelen tussen verschillende vestigingen, collega’s en praktijksituaties. Diverse onderzoeken komen aan bod en daarbij is het belangrijk om in een begrijpelijke taal de complexe processen over te kunnen brengen

 

Verder:

Een afgeronde HBO opleiding met veiligheidskundige of bedrijfskundige achtergrond, aangevuld met technische kennis en een specialisme op HSE gebied.
Ervaring met het inzetten van de CO2 prestatieladder als instrument voor CO2 reductie
Nederlands en Engels in woord- en geschrift.

 

Wat wordt er geboden?

 

Een uitstekend salaris tussen €3800.00 en €6000.00 bruto per maand op basis van 40 uur.
Een persoonlijke bonus van maximaal 10% op jaarbasis.
Laptop, telefoon en (elektrische)auto van de zaak.
32 verlofdagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld waarvan het vakantiegeld en de bovenwettelijke vakantiedagen (12) in jouw individueel keuzebudget (IKB) zit.
Een ruime pensioen regeling;
De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve ziektekostenverzekering (ONVZ of Zilveren Kruis) met collectiviteitskorting.
 
Bij ons kun jij je eigen carrière vormgeven. Dus ben jij de betrokken HSE-coördinator die wij zoeken? 

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.