Professioneel advies bij het huren van commerciële ruimte

In de dynamische kantorenmarkt van Groot-Amsterdam is het vinden van de juiste commerciële ruimte een uitdaging geworden. De recente cijfers van de NVM tonen een groeiend aanbod aan kantoorruimte, terwijl de vraag afneemt door de opkomst van thuiswerken. In het vierde kwartaal van 2023 bleef het aanbod stijgen, met uitzondering van de Amsterdamse Zuid-As, waar de vraag nog steeds hoog is.

Gezien deze ontwikkelingen kan een bedrijfsmakelaar van toegevoegde waarde zijn om huurders tijdens het aanhuurtraject van professioneel advies te voorzien. Hier zijn enkele redenen waarom het verstandig is om een ervaren makelaar, zoals FRIS Bedrijfsmakelaars, in te schakelen:

  1. Locatiefactoren: Naast traditionele factoren zoals ligging en bereikbaarheid, zijn zaken als bedrijfscultuur en flexibiliteit voor toekomstige groei nu van cruciaal belang.
  2. Onderhandelingsmogelijkheden: De huidige markt biedt uitgebreide onderhandelingsmogelijkheden. Wij helpen u graag bij het benutten van deze kansen, zoals bijvoorbeeld huurvrije periodes, investeringsbijdragen en huurkortingen.
  3. Kostenbesparing en Analyse: Een grondige analyse van de totale kosten, inclusief service- en onderhoudskosten, is van belang. Wij bieden inzicht in deze kosten om weloverwogen beslissingen te kunnen maken.
  4. Maatwerkadvies: Elk bedrijf is uniek en vereist een op maat gemaakt advies. Wij begeleiden u naar een ruimte die voldoet aan uw behoeften en groeiambities.
  5. Ontzorging: Wij blijven gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt en sparring partner zodat het minimaal uw core business zal beïnvloeden.

Toegevoegde waarde van FRIS als uw aanhurend makelaar:          

  • Proactieve – en persoonlijke aanpak;
  • Focus door middel van een beperkt aantal opdrachten tegelijkertijd;
  • Gebruik van moderne marketingtools zoals o.a. de inzet van social media ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten;
  • Diepe kennis van de vastgoedmarkt in combinatie met een zeer groot netwerk opgebouwd gedurende ons meer dan 100 jarig bestaan;
  • Samenwerking met onze andere afdelingen zodat wij u van a tot z kunnen ontzorgen.

Wij helpen je graag

Bij FRIS Bedrijfsmakelaars begrijpen wij de uitdagingen waarmee huurders worden geconfronteerd in de huidige kantorenmarkt van Groot-Amsterdam. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via onze website of telefonisch, en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte commerciële ruimte voor uw bedrijf.

Vragen? Marc staat voor je klaar