Verkoop en verhuur van mijn bouwproject

  Verkoop en verhuur van bouwprojecten

  Verkoop en verhuur van bouwprojecten

  Bij het investeren in een ontwikkelingsplan is het belangrijk de juiste bouwbegeleiding en projectcoördinatie te krijgen. Die rol pakken we graag voor je op. Zowel in advies als verkoop van bouwprojecten. Wij werken hiervoor samen met DWE Nieuwbouw Makelaars, de grootste nieuwbouw makelaar van Nederland.

  Hogere opbrengsten voor ontwikkelaars en aannemers

  Met onze onderbouwde marktanalyses en doortastende adviezen verzekeren we onze opdrachtgevers van een strategische kennisvoorsprong in de verkoop- en verhuurmarkt van bouwprojecten. DWE Nieuwbouw Makelaars onderscheidt zich met tools als optimalisatie-adviezen, dynamische verkoopprijsmethode en razend scherpe verkoopprocessen. Zo genereren we aantoonbaar hogere opbrengsten voor ontwikkelaars en aannemers.

  Alle specialismen onder één dak

  Tijdens de bouwfase moet al worden nagedacht over de eerste verhuur. Ook dit gedeelte pakken we graag voor je op, omdat we ook het beheer voor je uit handen kunnen nemen. Zo regelen we direct het eerste contact met de bewoners en bouwen we langdurige relaties op. Dat is dan ook het grote voordeel van werken met FRIS: we kunnen het gehele project voor je oppakken. Kortom: van het vinden van een geschikte locatie tot het beheer van de panden, alle specialismen onder één dak.

  Alle specialismen onder één dak
  Echt mensen, echte resultaten

  Echt mensen, echte resultaten

  Ons familiebedrijf bestaat inmiddels al ruim 100 jaar. En net als bij de gemiddelde Nederlandse familie vinden wij écht contact belangrijk. Dat merk je zodra je kennismaakt met onze experts op het gebied van bouwprojecten. Persoonlijk, maar wel met oog voor jouw rendement. Kortom: echte mensen, echte resultaten.

  Verkopen en verhuren van een bouwproject?

  Neem contact