Het gezicht achter FRIS Taxaties #1

Wij hebben al veel taxaties mogen uitvoeren, voor zowel particuliere huiseigenaren, als beleggers en grotere institutionele beleggers. Met de meeste klanten hebben wij dan ook persoonlijk contact, maar wie zijn nou eigenlijk onze taxateurs? In een drie luik zullen wij elke keer een andere taxateur persoonlijk aan jullie voorstellen. Wij starten met Jill Driessen, manager van de afdeling.

Jill is nog maar 32 lentes jong en geboren en getogen in Amsterdam. Ze is woonachtig in Purmerend samen met haar partner en twee kinderen. Nadat zij haar havo-opleiding met succes heeft afgerond is zij gestart met de hbo-opleiding Vastgoed & Makelaardij in Rotterdam. In haar derde jaar heeft zij kennis mogen maken met het makelaarsvak door stage te lopen op Curaçao. Na vier maanden was het weer tijd om terug te keren naar Nederland om de studie af te ronden. Met succes heeft zij deze in 2013 afgerond. Haar stage op Curaçao heeft haar getriggerd om nog meer van de wereld te zien. Ze heeft daarom na haar studie een jaar gereisd en is in Zuid-Oost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland geweest.

Na terugkomst werd zij benaderd door haar stagebedrijf op Curaçao of zij niet terug wilde komen om permanent daar te komen wonen en werken, hetgeen Jill met veel plezier heeft gedaan. Na ruim twee jaar daar te hebben vertoefd, is zij in 2016 weer in Nederland komen wonen. Simpele reden als heimwee maakte dat de keuze snel was gemaakt. Sinds 2016 is Jill dan ook actief als taxateur bedrijfsmatig vastgoed. Begonnen als junior bij KRK in Zaandam en inmiddels doorgegroeid tot manager FRIS taxaties. Momenteel werkt Jill vier dagen in de week en taxeert diverse objecten, welke zijn aan te merken als bedrijfsmatig vastgoed. In het begin van haar carrière taxeerde zij voornamelijk beleggingswoningen, maar inmiddels is haar kennis uitgebreid en taxeert zij ook winkels, kantoren en bedrijfshallen. Wil jij persoonlijk kennis maken met Jill? Plan dan snel een afspraak met haar in!