Een nieuw hoofdstuk voor Stichting FRIS Voor Kinderen

De aftrap van de vastgoedbeurs PROVADA 2021 was voor FRIS een daverend succes. Tijdens de jaarlijkse borrel met Sociëteit Vastgoed werd voor Stichting FRIS Voor Kinderen een nieuw concept gelanceerd; een spraakmakende merchandise-lijn met een knipoog naar de vastgoedwereld.

FRIS haalt jaarlijks geld op door middel van acties en doneert daarnaast een deel van de eigen winst aan de stichting. Hiermee kunnen nieuwe initiatieven, projecten en activiteiten financieel worden ondersteund. Door de jaren heen heeft Stichting FRIS Voor Kinderen veel mooie en dankbare projecten mogen realiseren, waaronder: de renovatie van een jeugdzorglocatie en een volledige tuinrenovatie, maar ook een bijdrage kunnen leveren aan een vakantie naar het buitenland en de organisatie van de jaarlijkse ‘FRIS Voor Kinderen Sportdagen’.

Met de komst van de merchandise lijn doet Stichting FRIS Voor Kinderen iets terug voor al haar donateurs. Onze donateurs maken de realisatie van mooie projecten mogelijk en als grote dank geeft de stichting hen in ruil daarvoor iets tastbaars terug.  Items als een hoodie, canvas tas, sokken en een stainless steel waterfles vormen de basis van de lijn, waarvan de opbrengst volledig naar de stichting gaat. Naast dat elk item voorzien is van een label of logo van Stichting FRIS Voor Kinderen, zijn de producten organisch en duurzaam geproduceerd wat binnen het maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid van FRIS past.


Donaties FRIS Voor Kinderen 

Een eigen plek is een fundamentele levensbehoefte van de mens om zich te kunnen ontwikkelen. Met dit eerste statement van onze visie als uitgangspunt is in 2015 de Stichting FRIS Voor Kinderen in het leven geroepen op initiatief van Managing Director Hans Peter Fris en Marc Poelmann. De stichting FRIS Voor Kinderen vindt dat ieder kind recht heeft op een eigen, veilige plek om zich in welzijn te kunnen ontwikkelen. Daarom richt de stichting zich op de tienduizenden kwetsbare ouderloze kinderen in Nederland, die een ‘thuis’ nodig hebben als basis voor een goed leven.  Eerder dit jaar doneerde Stichting FRIS Voor Kinderen € 17.500,- aan Stichting van het Kind. Stichting van het Kind heeft eerder dit jaar met deze donatie een opvanghuis gerenoveerd voor jongeren (6 tot 23 jaar) en voorzien van een calisthenicsplein. Daarnaast doneerde Stichting FRIS Voor Kinderen € 5.000,- aan Stichting Jarige Job en € 5.000,- aan Stichting Coöperatiekring Amsterdam.

FRIS Merchandise

Benieuwd geworden naar onze merchandise lijn? Neem een kijkje in ons look book en steun onze Stichting FRIS Voor Kinderen!

FRIS Merchandise