Van der Madeweg 20 – Amsterdam-Duivendrecht

kenmerken

Huurprijs€ 200 per ㎡ per jaar
Kantoorruimte810㎡

TE HUUR: VRIJSTAAND KANTOORGEBOUW VAN CIRCA 810 M2 WAARBIJ DEELVERHUUR MOGELIJK IS.

HET OBJECT
Dit vrijstaande kantoorgebouw is gelegen op het Amstel Business Park, zeer gunstig ten opzichte van diverse belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer en op fietsafstand van de stad.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de complete renovatie van het object waarbij het gebouw zowel in– als uitwendig volledig zal worden aangepakt en waarbij een modern en licht kantoorgebouw zal ontstaan met een robuuste industriële uitstraling door onder andere de zichtbare betonstructuren en gebruikmaking van veel glas en staal. Na renovatie zal het gebouw naar verwachting een energielabel A hebben.

Het formaat van het gebouw kan met recht uniek genoemd worden. Het biedt een ambitieuze onderneming de mogelijkheid voor “single tenant” gebruik, waarbij de eigen identiteit en uitstraling uitstekend tot zijn recht komen, maar ook deelverhuur per halve verdieping behoort tot de mogelijkheden.

De artist impressions bieden een goed beeld van hoe het gebouw er na de renovatie zal uitzien. Op de derde verdieping zal het dak worden bedekt met sedum en tegels en een balustrade. Het dakterras zoals weergegeven op de artist impressions zal niet op die wijze worden gerealiseerd.

Het Amstel Business Park is “The Place To Be” voor bedrijven die zich willen onderscheiden. Het gebied barst van de succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken, zoals media & entertainment, fashion & design, IT & multimedia, mobiliteit & logistiek en food & hospitality.

BEREIKBAARHEID
Het object is eenvoudig te bereiken met de auto. Het ligt nabij de ringweg A10 en de snelweg A2. Vanaf hier zijn er snelle verbindingen naar o.a. Schiphol, Amsterdam Zuid- Oost, Utrecht en het Gooi. Tevens is het centrum van Amsterdam in een kwartier te bereiken.

Het metrostation Van der Madeweg ligt op steenworp afstand van het object. Hier vertrekt elke vijf minuten een metro richting Station Amsterdam Centraal en Station Bijlmer- Arena, waar u binnen tien minuten bent. Het NS treinstation Duivendrecht ligt op loopafstand (10 minuten) en maakt verbinding mogelijk met alle vormen van openbaar vervoer in alle richtingen.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn 8 parkeerplaatsen gelegen. De huurprijs bedraagt € 2.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw.

OPPERVLAKTE
Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 810 m² verdeeld over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 82 m².

HUURPRIJS PER M²
De huurprijs wordt in de volgende staffel aangeboden vanaf huuringangsdatum:
1e jaar: €200,- per m² per jaar
2e jaar: €220,- per m² per jaar
3e jaar: €240,- per m² per jaar
4e jaar: €260,- per m² per jaar

Vervolgens vanaf het vierde jaar en elk volgend jaar dat er nog langer gehuurd wordt, zal de huurprijs per Consumentenprijsindex (CPI) correctie die minimaal 3% bedraagt verhoogd worden.

SERVICEKOSTEN
Pro memorie.

(DEEL)METRAGE PER ETAGE
Unit begane grond links: circa 139 m²
Unit begane grond rechts: circa 82 m²
Unit 1e verdieping links: circa 111 m²
Unit 1e verdieping rechts: circa 97 m²
Unit 2e verdieping links: circa 111 m²
Unit 2e verdieping rechts: circa 110 m²
Unit 3e verdieping: circa 133 m²

HUURTERMIJN
Uitgangspunt 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

OPLEVERING
De kantoorruimte wordt volledig gerenoveerd opgeleverd voorzien van onder andere:

– Vloerafwerking (centrale ruimten PVC, vloerafwerking kantoorruimten in overleg);
– Nieuwe moderne toilet– en pantryvoorzieningen per verdieping / unit;
– Wit gesausde wanden;
– Ventilatie– en koelsysteem;
– Betonlook plafond;
– Bel-intercom;
– LED verlichting

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per oktober 2023.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst vier jaar na de huuringangsdatum met een minimum van 3% per jaar.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.