FRIS Werving en Selectie B.V.

Hans Peter Fris, Managing Director FRIS, en Jeroen Gorthuis, HR Manager FRIS, slaan de handen ineen en startten per 1 maart 2023 het nieuwe werving & selectie bureau, FRIS Werving en Selectie B.V.

  Begeleiding van jouw wervingsproces

  Naast woning- bedrijfs- en beleggingsmakelaardij, beheer, vastgoedadvies, taxaties en verzekeringen, kan je bij FRIS nu ook terecht voor de gehele begeleiding van jouw wervingsproces.

  Begeleiding van jouw wervingsproces

  “Wij verzorgen het gehele wervingsproces voor jouw organisatie.”

  Jeroen Gorthuis, HR Manager FRIS en medeoprichter FRIS Werving en Selectie B.V.

  No Cure no Pay

  No Cure no Pay

  FRIS Werving & Selectie is gespecialiseerd in de bemiddeling van vaste of interim professionals binnen de vastgoed-, HRM-, marketing-, juridische en financiële sector. Met onze uitgebreide ervaring, specifieke netwerken en interne specialisten kunnen wij als een van de meest betaalbare (No cure no Pay) Werving en Selectiebureaus van Nederland, werkgevers ondersteunen in het vinden van de juiste professional.

  Persoonlijke aanpak in bemiddeling

  “We schakelen snel, leveren hoogwaardige service en zijn klaar voor iedere uitdaging”, aldus Hans Peter Fris. Volgens Hans Peter en Jeroen is de oprichting van FRIS Werving en Selectie B.V. een logische stap. Dagelijks zijn de collega’s van FRIS bezig met het woon- en werkgeluk van particulieren en bedrijven. Door de juiste match te maken tussen werkgevers en werknemers zorgt FRIS Werving en Selectie ervoor dat bedrijven over de juiste, gemotiveerde en ambitieuze medewerkers kunnen beschikken vanuit een bijzonder persoonlijke aanpak met een scherpe inhoudelijke kennis van de branches waarin FRIS gaat bemiddelen.

  Persoonlijke aanpak in bemiddeling

  Benieuwd wat FRIS Werving en Selectie voor jou kan betekenen?

  Ja, dat wil ik