werken bij opdrachtgever van fris:

Werkvoorbereider Calculator

Ben jij een gedreven professional met een passie voor energietechniek?

Heb jij de vaardigheden om projecten tot in de puntjes voor te bereiden? Dan is deze vacature als Werkvoorbereider wellicht jouw volgende uitdaging!

32-40 uur

Locatie Amersfoort

27 Vakantiedagen

Wat ga je doen?


In de deze positie van Werkvoorbereider vervul je een sleutelrol in het stroomlijnen en optimaliseren van elektrotechnische projecten. Je takenpakket omvat het doortastend analyseren van opdrachten en klantorders, waarbij je intensief in overleg gaat met klanten om een kristalhelder overzicht te verkrijgen. Je neemt de leiding in het aansturen van het team tijdens de engineeringfase voor het samenstellen van gedetailleerde werksets en in de inkoopfase voor het efficiënt aanschaffen van benodigde materialen.
Als toegewijde ‘4-ogen’ controleur, waarborg je niet alleen de hoogste kwaliteit maar verzeker je ook klantgoedkeuring. Gedurende de werkzaamheden fungeer je als essentiële schakel tussen de klant en de (Service)Monteurs. Als de contactpersoon vanaf opdracht tot service lever je niet alleen uitmuntende werkvoorbereiding, maar ben je ook de betrouwbare steunpilaar voor onze gewaardeerde klanten. Hierin is jouw communicatie glashelder, en bied je actieve ondersteuning aan het uitvoerende team. Daarnaast ben je de aangewezen expert bij meer-minderwerk, waarbij je niet alleen calculaties en offertes opstelt maar ook zorgt voor een vlekkeloze opdrachtverstrekking. 

Met jouw bevlogen bijdrage sta je garant voor een gestroomlijnd proces en streef je naar maximale klanttevredenheid, terwijl je ook duurzame klantrelaties opbouwt voor de lange termijn.

Wat breng je mee? 


De kandidaat die wij zoeken is accuraat en blinkt uit in klantgerichtheid en is zich bewust van de behoeften en wensen van de klanten van onze opdrachtgever. Deze teamspeler heeft een sterk ontwikkeld vermogen tot samenwerking en herkent tijdig risico’s en knelpunten om daarop te kunnen anticiperen. 

Verder beschik je over:

• Een afgeronde mbo-opleiding in een elektrotechnische richting, bij voorkeur energietechniek;
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
• Kennis van paneelbouw en dan bij voorkeur van schakel- en verdeelinrichtigen is een pre;
• Gedetailleerde kennis van vigerende normen NEN1010 en NEN-EN-IEC61439;
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij jou?


Een professioneel team met enthousiaste collega’s in een mooi en modern pand waar we steeds meer gaan automatiseren en professionaliseren. Jij kan hier echt het verschil maken. 

Verder bieden we jou:

• Een zeer goed en marktconform salaris;
• Een functie voor 40 uur per week (32-36 uur is bespreekbaar);
27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
• Personeelskorting op het complete assortiment sanitair, verwarming en elektra.

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.