werken bij opdrachtgever van fris:

Technisch Coördinator

Ben je administratief sterk onderlegd en daarnaast ook nog eens communicatief vaardig?

Ben je in staat met jouw helikopterview uitgezette aanvragen in goede banen te leiden? Dan is de functie van technisch coördinator onderhoud & service wat voor jou!

Salaris €2560 - €3500

Locatie Eindhoven

28 Vakantiedagen

Het gaat om een fulltime functie in Eindhoven, waarbij je met enige regelmaat voor overleg naar Amsterdam afreist. Het doel? Ondersteunen van de regio’s als het gaat om het uitzetten van opdrachten bij onze aannemers. Kies je voor deze functie bij onze opdrachtgever? Dan kies je voor een nieuw team waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng. Dit alles binnen onze snel veranderende en groeiende organisatie.  

Meer weten over deze gave functie? Lees snel verder. 


De functie

Als technisch coördinator onderhoud & service houd je je bezig met het hele proces rondom onze extern uitgezette opdrachten. Bij onze opdrachtgever wordt er namelijk veel samengewerkt met externe partijen, denk aan loodgieters, aannemers en overige bouwbedrijven.

Dit ga je doen:

Je geeft (evt. in overleg) akkoord op (spoed-)opdrachten en zet deze uit

Je bent aanspreekpunt voor onze vaste aannemers

Je bewaakt de allocatiekosten

Je voorziet huurders van informatie over de opdracht

Je controleert de binnenkomende facturen van de opdrachtnemers

Je ziet toe op tijdige aanlevering van offertes

Zoals eerder vermeld zoeken we een fulltimer die aan de slag kan gaan. In deze functie sta je er dan ook zeker niet alleen voor, samen met het team zorg je dagelijks voor optimale service en communicatie naar onze huurders. Je hebt elke dag contact met jouw collega’s in de regio om te bepalen welke opdrachten er liggen en misschien wel voorrang moeten krijgen.

Wie ben jij?

We kunnen hier natuurlijk direct beginnen met onze harde eisen. Bij onze opdrachtgever hechten we echter ook veel waarde aan jouw competenties en persoonlijkheid. Om die inzichtelijk te maken, maak je een online assessment.

Zie jij oplossingen in plaats van problemen? Kun je goed vooruitdenken en plannen? Ben je in staat om jouw omgeving mee te krijgen en heb je bovenal een servicegerichte mindset? Dan beschik jij over de juiste competenties!

Skills en opleidingen

Jij, als onze ideale kandidaat, brengt de volgende skills met je mee: 

Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau

Je bent administratief sterk onderlegd 

Je bent ervaren in het gebruik van MS Office

Je hebt bouwkundig inzicht (pré)

We zijn bij voorkeur op zoek naar iemand die ervaring heeft met soortgelijke werkzaamheden. Maar… herken je jezelf niet volledig in het profiel? Solliciteer dan alsnog. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Wij bieden:

In de functie van technisch coördinator onderhoud & service vragen we behoorlijk wat. Je bent in deze functie namelijk vrij zelfstandig aan het werk en dient dan ook binnen de kaders je werk zelfstandig uit te kunnen voeren. Hier krijg je natuurlijk ook wat voor terug .

Salaris tussen € 2.560,00 & € 3.500,00 bruto per maand

Jaarlijks 28 vakantiedagen, de mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen en 3 roostervrije dagen

Reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een goede pensioenregeling

Een laptop en telefoon van de zaak

De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en goede koffie… allemaal zaken die wij, als internationale snel veranderende woningverhuurder, mogen bieden aan al onze medewerkers.

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.