werken bij fris:

Stagiair(e) Vastgoed Management

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek in het vastgoed?

Ben jij graag het visitekaartje van een afdeling? Sta jij graag klanten te woord en ben je probleemoplossend ingesteld? Wil je werkervaring opdoen in een groot team waarin je alle ruimte krijgt om zelfstandig mee te werken? Dan zoeken wij jou!

32-40 Aantal uur

Locatie Amsterdam

27 Vakantiedagen

FRIS is op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Vastgoed Management.

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Je voert bezichtigingen uit met kandidaat huurders;
 • je biedt ondersteuning bij het opmaken van huurprijsadviezen;
 • je ondersteunt waar kan bij de oplevering van nieuwbouwcomplexen;
 • je bent het eerste aanspreekpunt voor (kandidaat) huurders;
 • je verzorgt advertenties en overige marketing bij mutatieverhuur.

Kortom, een super leuke stage om werkervaring in het vastgoed op te doen! Uiteraard is er mogelijkheid om een stageonderzoek uit te voeren tijdens de stage.

Jouw kwaliteiten en kwalificaties:

 • Je volgt momenteel de opleiding Vastgoed en Makelaardij/ commerciële HBO opleiding met affiniteit voor vastgoed;
 • MS Office kent geen geheimen voor jou;
 • je bent communicatief vaardig en hospitality staat bij jou hoog in het vaandel;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
 • je werkt gestructureerd en weet van aanpakken.

Wat biedt FRIS?

 • Een super leuke stageplaats binnen een dynamische omgeving in het vastgoed;
 • waar mogelijk zetten wij naast onze eigen expertise ook ons vastgoednetwerk in om jou verder te helpen;
 • je krijgt de mogelijkheid om bij diverse afdelingen mee te lopen, waardoor je een nog diepere kijk van de vastgoedwereld meekrijgt;
 • je ontvangt een passende vergoeding voor jouw inzet.
Waar kom jij te werken?

Het team van FRIS bestaat momenteel uit 90 enthousiaste en ambitieuze collega’s. Zij hebben een ondernemende mentaliteit, zien én pakken kansen en werken nauw met elkaar samen. Daarnaast is FRIS volop in beweging: actuele speerpunten zijn digitalisering, hospitality en duurzaamheid. FRIS is werkzaam vanuit het bruisende Atlas ArenA in Amsterdam Zuidoost

Ervaringen van jouw voorgangers:

Olaf aan het woord;

Tijdens mijn stage bij FRIS Vastgoed Management heb ik kennis mogen maken met verschillende aspecten van de vastgoedwereld. In deze periode heb ik veel geleerd over het beheren en verhuren van vastgoed. De variatie in de werkzaamheden zorgde ervoor dat geen dag hetzelfde was, met afwisselende werkzaamheden op kantoor maar ook buiten de deur. De werkzaamheden varieerden van het verzorgen van bezichtigingen en opleveringen van woningen tot klantcontact onderhouden en administratieve taken. De vrijheid die ik vanuit FRIS kreeg om te leren en mezelf te ontwikkelen in combinatie met passende begeleiding heeft ervoor gezorgd dat het een hele gezellige maar vooral leerzame periode is geweest.

Layli aan het woord;

Tijdens mijn meewerkstage bij FRIS Vastgoed Management heb ik een leuke en vooral leerzame tijd gehad. Ik heb hier een periode van 21 weken een stage gelopen, waarbij ik veel kennis heb opgedaan. Ik kreeg de mogelijkheid om mee te lopen bij de verschillende afdelingen, zoals Vastgoed Management, Taxaties, Bedrijfs- en woningmakelaardij. Zo heb ik een kijkje kunnen nemen binnen de verschillende keukens in de vastgoedbranche.

De meewerkstage was een combinatie van samenwerken en vooral ook zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Je wordt hier goed begeleid en waar nodig ondersteund. De expertise en ervaring van de medewerkers zijn van cruciale waarde geweest bij het behalen van de leerdoelen die ik voor mezelf had gesteld. Na enkele weken heb ik aangegeven dat ik de werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren en dit vonden mijn collega’s geen enkel probleem. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van bezichtigingen, het toewijzen van woningen aan potentiële kandidaten, het opstellen van huurcontracten, het bijwonen van nieuwbouw opleveringen, het meelopen met de technische vastgoedmanagers enzovoort. Hier heb je dagelijks met verschillende situaties te maken. Geen enkele dag is dus hetzelfde bij FRIS Vastgoed Management. Daarnaast heb ik ook de ruimte gekregen om mijn eigen ideeën in te brengen. Je wordt hier namelijk niet gezien als een stagiaire, maar als een gewaardeerd collega en vooral dat is mij bijgebleven. Na afloop van mijn stageperiode ben ik naast mijn studie parttime werkzaam gebleven als verhuurmedewerker bij FRIS.

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar sollicitaties@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stagiair(e) vastgoed management

Werken bij Fris

Stagiair(e) vastgoed management