werken bij opdrachtgever van fris:

Schadebehandelaar Particulier/Zakelijk

Ben jij sociaal, communicatief vaardig en heb je ervaring in de verzekeringsbranche?

Heb jij ervaring als Multibranche schadebehandelaar en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

24-40 uur

Alkmaar Locatie

WFT In bezit van

Wij zijn op zoek naar een collega die is staat is om alle voorkomende schades van onze relaties op een correcte wijze te behandelen, waarbij de kwaliteit en de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Als Multibranche Schadebehandelaar binnen het interne volmachtbedrijf VAG Assuradeuren heb je bij onze opdrachtgever een zelfstandige functie met zowel administratieve als commerciële verantwoordelijkheden. Je behandelt schades binnen de diverse branches voor particulieren en zakelijke relaties.

De functie

In deze uitdagende functie houd je je bezig met de behandeling van schadegevallen, waarbij je een correcte en volledige (elektronische) dossiervoering verzorgt (inclusief archivering van fysieke documenten). Je onderhoudt schriftelijk en telefonisch contact met klanten, experts, verzekeringsmaatschappijen en andere derden. Je controleert aangeleverde gegevens en zorgt zelfstandig voor aanvulling van ontbrekende informatie. Verder heb je binnen de functie voldoende gelegenheid om actief deel te nemen aan het volledige schadeproces. Daarnaast stuur en coach je onze junior schadebehandelaar.

Heb jij ervaring als Multibranche schadebehandelaar en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Het betreft een functie van minimaal 31 uur per week.

 

Werkervaring als schadebehandelaar in de verzekeringsbranche;
In het bezit van WFT schade zakelijk en WFT schade particulieren;
Andere vaktechnische opleidingen zoals bijv. Branchediploma’s zijn een pré;
Bekend met de softwarepakketten: Word, Excel, Outlook, Anva
Dienstverlenende instelling;
Leergierig, accuraat en representatief;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Sociaal en communicatief vaardig

 

Wij bieden:

Een salarisindicatie tussen de €3.000 en €4.000 bruto op basis van 40 uur;

Mooi pakket secundaire voorwaarden.

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.