werken bij opdrachtgever van fris:

Register Makelaar BOG | Wonen

Wil jij eindeloze mogelijkheden om impact te maken en succes te behalen als bedrijfsmakelaar?

Wij hebben een passie voor vastgoed, specifiek bedrijfshuisvesting. Door ons uitgebreide netwerk waarin alle branches en sectoren zijn vertegenwoordigd, weten wij wat er speelt in de landelijke en de regionale markt. Met deze kennis, inzichten en marktinformatie behalen we keer op keer het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

32-40 uur

Locatie Amersfoort

26 Vakantiedagen

Over de functie  

Als Bedrijfsmakelaar ben je dagelijks bezig met het onderhouden en versterken van je netwerk van klanten, huurders en andere belanghebbenden om langdurige samenwerkingen te waarborgen. Je signaleert commerciële kansen en neemt zelf initiatief om deze te benutten. Dit doe je in een omgeving waarin je veel ondernemingsvrijheid krijgt. Verder houd jij je bezig met het volgende:

De verkoop/verhuur van commerciële objecten en vastgoedportefeuilles;
Acquisitie t.b.v. uitbreiding portefeuille;
Voeren van onderhandelingen;
Adviseren van klanten over vastgoedvraagstukken
Het volgen en actief inspelen op ontwikkelingen in de commerciële vastgoedmarkt;
Opstellen van rapportages en adviezen;

Wij zoeken


Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Jouw werkgebied is Utrecht, idealiter ben je dus al bekend met de omgeving en heb je een netwerk in deze regio. Verder zien wij graag het volgende in je terug:

Ruime ervaring als Makelaar,
Ingeschreven als Register Makelaar, Bij voorkeur in kamer Bedrijfsmatig Vastgoed, maar we staan ook open voor iemand met een wonen achtergrond;
Netwerken vindt je leuk en daarin neem je actief deel in je werkgebied.
Cijfermatig inzicht;
Een teamspeler die stevig genoeg in zijn schoenen staat om ook goed zelfstandig te kunnen werken.

Wij bieden


Je komt te werken bij de grootste vastgoeddienstverlener van Nederland in een omgeving met veel vrijheid voor eigen ideeën en initiatieven. Daarnaast krijg je veel ondersteuning en middelen om je kennis breed te ontwikkelen, o.a. door ongelimiteerd cursussen te volgen. Verder bieden wij het volgende:

Een goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;
Lease auto, laptop en Iphone;
Je komt te werken in een fijn en informeel team;
Veel vrijheid voor eigen ideeën;
Indien je wenst: een (elektrische) leasefiets bij een onbepaalde tijd contract;
26 vakantiedagen per kalenderjaar op basis van 40 uur;

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.