werken bij opdrachtgever van fris:

GRC Specialist & Legal Support

Een juridische rol waar jij het ondersteunen van de Head of Legal & GRC combineert met Governance, Risk & Compliance taken.

Kortom, een brede juridische rol waarin je veel kunt leren én… dat in een organisatie waar je taken naar je toe kunt trekken. Interessant? Lees hieronder wat in deze nieuwe nog vorm te geven rol, voor ogen hebben.
De rol van GRC Specialist, ook wel Legal Support is een fulltime rol (32 uur bespreekbaar). Je werkt nauw samen met onze Head of Legal & GRC, maar ook zeker met de rest van de organisatie. Vanuit Amsterdam-Zuidoost ondersteun jij onze opdrachtgever, waarbij uiteindelijk ruimte is voor een hybride werkvorm.

32-40 Uur

A'dam Locatie

28 +3 Vakantiedagen

De functie:
In deze tweeledige rol ga je als GRC Specialist enerzijds aan de slag met thema’s die vallen onder GRC, zoals AVG/GDPR. Daarvoor voer je ook regelmatig overleg met internationale collega’s vanuit Group. De organisatorische werkzaamheden hebben vooral te maken met het opzetten van de GRC en het bijdragen aan het verbeteren van de (juridische onderdelen van) werkprocessen. Niet alleen beantwoord je vragen vanuit de gehele Nederlandse organisatie over deze en andere juridische onderwerpen, ook ga je aan de slag met projecten ter verbetering van het werken volgens wet- en regelgeving. Je gaat regelmatig met collega’s in gesprek om risico’s te signaleren en je helpt bij het formuleren van acties.

Anderzijds ga je als Legal Support aan de slag met het ondersteunen van onze Head of Legal & GRC, zowel administratief als inhoudelijk. Dit betekent dat je betrokken bent bij en bijdraagt aan het verder professionaliseren van een gestructureerde en efficiënte juridische afdeling. De administratieve werkzaamheden bestaan onder andere uit: corporate housekeeping, rapporteren op diverse onderwerpen en KYC-werkzaamheden. De inhoud van de concrete werkzaamheden staat nog niet helemaal vast, maar zal afhankelijk van kennis, kunde, wensen en noodzaak worden vorm gegeven.

In deze brede juridische rol houd je je bezig met: GRC, Huurrecht, Goederenrecht, Ondernemingsrecht, Bouwrecht, Aansprakelijkheidsrecht, VvE-recht en naar gelang de organisatie dit vraagt nog breder.

Dit ga je doen:

 • Het opzetten, coördineren en rapporteren over GRC
 • Het inrichten en up-to-date houden van formele documenten en procedures
 • Het uitvoeren van juridisch administratieve werkzaamheden, waaronder corporate housekeeping
 • Het opstellen, redigeren, ontsluiten en beheren van juridische documentatie en informatie
 • Het behandelen van interne juridische vragen en het ondersteunen bij behandeling juridische dossiers
 • Het uitvoeren en ondersteunen bij projecten gericht op procesverbetering en efficiëntie
 • Het samenwerken met afdelingen waarbij je toeziet op implementatie en naleving van wet- en regelgeving.

Wij zoeken:
Wij zoeken niet alleen naar kennis en kunde, maar ook naar de juiste persoonlijkheid en competenties. Zo weten we straks zeker dat jij bij onze opdrachtgever past en… zijnatuurlijk bij jou ! Een assessment is hierom onderdeel van de procedure.

 • Je hebt jouw hbo- of wo-rechtenstudie afgerond en inmiddels enkele jaren werkervaring opgedaan.
 • Je hebt kennis van de vastgoedsector (pré).
 • Je beheerst zowel Nederlands als Engels goed i.v.m. de interne én externe communicatie.

Je bent goed in organiseren, en je vindt het leuk om dingen te regelen. Houd je ervan om te bouwen en processen en procedures te verbeteren en krijg je graag de ruimte om jouw functie zelf uit te bouwen, dan past onze opdrachtgever goed bij jou!

Herken je jezelf niet volledig in het profiel? Geen probleem, we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. De functie is tenslotte nog niet helemaal vast omlijnd.

Wij bieden:
Iemand die in staat is te pionieren binnen zijn/haar rol, we vragen behoorlijk wat van onze nieuwe collega, maar… Daar staat natuurlijk ook wat tegenover;

 • Je ontvangt een salaris tussen € 3.700,00 bruto & € 5.200,00 per maand o.b.v. 40 uur;
 • Je krijgt een jaarcontract, maar kijkt uit naar een vaste aanstelling;
 • Je hebt jaarlijks 28 vakantiedagen, 3 extra roostervrije dagen en de mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km of volledige OV-vergoeding;
 • Je kunt na jouw inwerkperiode deels (max. 2xpw) thuiswerken;
 • Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak;
 • Je kunt gebruik maken van diverse uitstekende overige secundaire voorwaarden!

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Jeroen Gorthuis via j.gorthuis@fris.nl Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.