werken bij opdrachtgever van fris:

Elektrotechnisch Engineer

Word een essentieel deel van ons team als Elektrotechnisch Engineer!

Breng jouw technisch inzicht, nauwkeurigheid en besluitvaardigheid naar voren om innovatieve oplossingen te creëren. Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om complexe processen te doorgronden en praktisch bij te dragen aan uitdagende projecten.

32-40 uur

Locatie Amersfoort

27 Vakantiedagen

Wat ga je doen?

In de rol van Elektrotechnisch Engineer vervul je een sleutelpositie door de door de Werkvoorbereider verstrekte klanteninformatie nauwgezet te analyseren, met een specifieke focus op elektrische schema’s, groepenlijsten, bestekken en technische details van onze offerte. Jouw nauwe samenwerking met de Werkvoorbereider garandeert een vloeiende uitwisseling van essentiële gegevens en een optimale afstemming binnen het team.

Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van de geldende normen NEN1010 EN-IEC61439, ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen van schakel- en verdeelinrichtingen. Je stelt gedetailleerde werksets samen die cruciaal zijn voor een vlotte montage, inclusief vooraanzichten, hoofd- en stuurstroomschema’s, klemmenlijsten en materiaallijsten. Als actieve bijdrager aan standaardisatie bevorder je innovatie en efficiëntie binnen het team.

Naast het ontwerpen van hoogwaardige schakel- en verdeelinrichtingen, draag je bij aan het tijdig leveren van complete en correcte werksets voor de montage. Je bent toegewijd aan het verwerken van revisies en het up-to-date houden van je technische kennis. Als kennisdrager speel je dan ook een essentiële rol in het voortdurende succes van het team, waarbij je ook ondersteuning biedt aan collega’s en nauw samenwerkt met de Teamleider Calculatie, Werkvoorbereiding & Engineering. 

Wat breng je mee? 

Met jouw scherp technisch inzicht doorzie je complexe processen, houd je accuraat vast aan regels, volg je de voortgang en neem je zonder aarzeling beslissingen. Jouw praktische aanpak maakt je taakgericht, doelmatig en efficiënt in uiteenlopende situaties.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde hbo- opleiding in elektrotechnische richting, Energietechniek of gelijkwaardig;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Gedetailleerde kennis van normen NEN1010 en NEN-EN-IEC61439;
  • Gedetailleerde kennis van SEE Electrical of Eplan tekensoftware is een pré;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

Een professioneel team met enthousiaste collega’s in een mooi en modern pand waar we steeds meer gaan automatiseren en professionaliseren. Jij kan hier echt het verschil maken. 

Verder:

  • Een zeer goed en marktconform salaris;
  • Een functie voor 40 uur per week (32-36 uur is bespreekbaar) en de mogelijkheid om een dag thuis te werken; 
  • 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
  • Personeelskorting op het complete assortiment sanitair, verwarming en elektra.

 

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.