werken bij opdrachtgever van fris:

Proces/Civiel Jurist

Ben jij proactief, leergierig en weet je van aanpakken?

Hou je van een een informele, maar serieuze en ambitieuze werkomgeving? Dan ben jij degene die wij zoeken!

32-40 uur

Locatie Amsterdam

33 Vakantiedagen

Ter versterking van ons team van (proces-)juristen: Een enthousiaste (universitair/ civiel) JURIST, met kennis van- en (bij voorkeur) ervaring met huurrecht en burgerlijk procesrecht.

Waar kom je terecht?

In een prettige sfeer met korte lijnen en een platte organisatiestructuur, werken we samen aan het beste resultaat voor onze klanten. Wij zetten graag een stap extra; we overtreffen het liefst de verwachtingen.

Daarom zoeken we collega’s die wat extra’s bieden. Als je bij ons komt werken, moeten onze waarden je aanspreken: maximale kennis, optimale kwaliteit en een grote betrokkenheid en gedrevenheid.

Dit biedt onze opdrachtgever:

Wij bieden een goed en compleet pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris tussen de €4.500 en €6.500 bruto op basis van 40 uur betekent dat een pensioenregeling, 13e maand, 33 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?

Na een inwerkperiode (afhankelijk van kennis en ervaring) procedeer je zelfstandig namens onze cliënten (woningcorporaties, vastgoedbeheerders) en adviseer je hen in het voortraject. Denk daarbij aan procedures over overlast, woonfraude (onderhuur, Airbnb e.d.), hennepplantages, huurachterstanden en overige vorderingen. Je zorgt voor het opstellen van processtukken en je treedt op als gemachtigde ter zitting. Een prachtige, afwisselende en uitdagende baan waarin je al je kwaliteiten optimaal kunt benutten.

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen?

Stuur je cv en korte motivatie naar wervingenselectie@fris.nl of j.gorthuis@fris.nl. Heb je vragen over deze vacature? Jeroen staat je graag te woord via 06-37408854. Wil je meer weten over onze opdrachtgever en eventuele andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.