Provada 2024

11, 12 & 13 juni

‘Real Connections Create Real Value’.

Als FRIS Real People past het thema van dé vastgoedbeurs van Nederland als gegoten. Want echte mensen zorgen voor echte resultaten. En waar kun je nu beter echte connecties maken dan op de Provada?

   
   

  Real People

  Met meer dan 85 Real People zetten wij ons al 100 jaar dagelijks in op het gebied van de nieuwbouw woning- bedrijfs-, beleggingsmakelaardij, beheer, onderzoek, advies, projectmanagement, taxaties en verzekeringen.

  De breedte van onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij de gehele vastgoedcyclus overzien en je volledig kunnen ontzorgen. Kortom, FRIS is een full-service vastgoedorganisatie die de klant altijd op nummer één zet.

  Real People

  Afspraak maken Provada

  Op 11, 12 en 13 juni 2024 is het weer zover en vieren we de 20e editie van de Provada in de RAI in Amsterdam. Als trouwe standhouder is FRIS dit jaar natuurlijk ook weer aanwezig op de inmiddels welbekende stand 12 in hal 28.

  Wil je een van onze Real People spreken? Maak dan hier alvast je afspraak!

   

  Afspraak maken
  Internationale partners

  Internationale partners

  De wijze waarop wij intern met elkaar en extern met internationale partners (zoals AENGEVELT en CORFAC International) samenwerken zorgt ervoor dat wij samen met jou een optimaal resultaat kunnen leveren: een betere en duurzamere bebouwde omgeving vol woon- en werkgenot.

  FRIS Borrel

  Graag nodigen we je uit voor onze oude vertrouwde FRIS borrel op dinsdag 11 juni om 16:00 uur, die wij samen met Sociëteit Vastgoed organiseren. Naast dat je in contact komt met de vastgoedprofessionals van FRIS, ook wel onze Real People, zijn onze buitenlandse partners waaronder CORFAC en AENGEVELT ook aanwezig.

  FRIS Borrel
  Challenge accepted?

  Challenge accepted?

  Zoals je wellicht al weet heeft FRIS een eigen stichting: FRIS Voor Kinderen. Elk jaar vragen wij extra aandacht voor kansarme kinderen in Nederland in de vorm van donaties. Met deze donaties kunnen wij veel initiatieven faciliteren, zoals: sportdagen of renovaties aan jeugdzorglocaties of beschermingshuizen.

  Naast de borrel hebben we daarom ook nog een kleine uitdaging op de stand… die hopelijk bij vele van jullie in de smaak valt. Maak je letterlijk én figuurlijk sterk voor kansarme kinderen in Nederland.

  Hebben we je aandacht? We zien je graag op dinsdag 11 juni. Dan kan je met je eigen ogen zien wat wij voor jullie in petto hebben. Kleine tip van Flip: zorg dat je overhemd niet al te strak zit 😉

  Aanmelden fris borrel

  We zien je graag op dinsdag 11 juni om 16.00 uur bij ons op de stand, 28 in hal 12. Meld je daarom hier aan!

  Natuurlijk zouden we het wel zeer op prijs stellen als je hiervoor een mooie donatie wil doen aan onze stichting FRIS Voor Kinderen. Dat kan hier.

  aanmelden

  Femke Soederhuizen

  Meer weten over Provada of een afspraak maken? 

  Neem contact op