Mijn bedrijfshuisvesting uitbreiden of verhuizen

  Bedrijfshuisvesting uitbreiden of verhuizen

  Bedrijfshuisvesting uitbreiden of verhuizen

  Wil je groeien met jouw bedrijf of zoek je een nieuwe locatie? Onze bedrijfsmatig vastgoedadviseurs helpen je met het vinden van passende bedrijfshuisvesting. In Amsterdam zijn we al ruim 100 jaar actief, en dat betekent: lokale kennis, een wereldwijd netwerk en een expert in de markt. En dát merk je.

  Kostenbesparing voor jouw bedrijf

  Het is onze dagelijkse ambitie om het meest klantgerichte vastgoedbedrijf van Nederland te zijn. Daarom kijken we verder dan alleen het aankopen van een bedrijfspand. We regisseren het gehele traject van A tot Z, waarbij “total cost of ownership” of “total cost of rentalship” centraal staan.

  Kostenbesparing voor jouw bedrijf

  Wil je jouw bedrijfshuisvesting uitbreiden of verhuizen?

  ja, dat wil ik
  We diensten in bedrijfshuisvesting:

  We diensten in bedrijfshuisvesting:

  • Verhuur en verkoop van bedrijfsruimtes
  • Aanhuur en aankoop van bedrijfsruimtes
  • Contractadvies en -onderhandeling over bedrijfsruimtes
  • Marktinventarisatie voor geschikte bedrijfsruimtes
  • Toekomstgericht advies over locaties en verduurzamen

  Kennisvoorsprong in de markt

  Door de inzet van onze moderne marketingtools, specifieke software en actuele databases hebben wij een kennisvoorsprong in de markt. En met een gedreven team van bijna 100 medewerkers kunnen we je op alle vlakken helpen. Van het vinden van een geschikt bedrijfspand, een verhuizing naar een nieuwe locatie tot uitbreiding van je huidige bedrijfshuisvesting.

  Kennisvoorsprong in de markt
  Nederlands familiebedrijf in vastgoed

  Nederlands familiebedrijf in vastgoed

  Als traditioneel Nederlands familiebedrijf in vastgoed werken we op een persoonlijke manier, resultaatgericht en met een glimlach. En of het nu gaat om uitbreiden of verhuizen: we helpen je graag bij het realiseren van jouw dromen. En zeker in de Metropoolregio in Amsterdam en regio Zuidoost, waar we al jarenlang de enige bedrijfsmakelaar zijn.

  Boy van Vugt staat voor je klaar

  contact