Van der Madeweg 20 – Amsterdam-Duivendrecht

Details

Rent price€ 200,00 per ㎡ per year
Office space728㎡
StatusAvailable
AcceptanceIn overleg
Main functionKantoorruimte
Construction year2023

Contact

BrokerFRIS Bedrijfsmakelaars
AddressHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
E-mailbedrijfsmakelaars@fris.nl

Didn't find what you're looking for?

  TE HUUR: VRIJSTAAND KANTOORGEBOUW VAN CIRCA 810 M2 WAARBIJ DEELVERHUUR MOGELIJK IS.

  HET OBJECT
  Dit vrijstaande kantoorgebouw is gelegen op het Amstel Business Park, zeer gunstig ten opzichte van diverse belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer en op fietsafstand van de stad.

  Momenteel wordt hard gewerkt aan de complete renovatie van het object waarbij het gebouw zowel in– als uitwendig volledig zal worden aangepakt en waarbij een modern en licht kantoorgebouw zal ontstaan met een robuuste industriële uitstraling door onder andere de zichtbare betonstructuren en gebruikmaking van veel glas en staal. Na renovatie zal het gebouw naar verwachting een energielabel A hebben.

  Het formaat van het gebouw kan met recht uniek genoemd worden. Het biedt een ambitieuze onderneming de mogelijkheid voor “single tenant” gebruik, waarbij de eigen identiteit en uitstraling uitstekend tot zijn recht komen, maar ook deelverhuur per halve verdieping behoort tot de mogelijkheden.

  De artist impressions bieden een goed beeld van hoe het gebouw er na de renovatie zal uitzien. Op de derde verdieping zal het dak worden bedekt met sedum en tegels en een balustrade. Het dakterras zoals weergegeven op de artist impressions zal niet op die wijze worden gerealiseerd.

  Het Amstel Business Park is “The Place To Be” voor bedrijven die zich willen onderscheiden. Het gebied barst van de succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken, zoals media & entertainment, fashion & design, IT & multimedia, mobiliteit & logistiek en food & hospitality.

  BEREIKBAARHEID
  Het object is eenvoudig te bereiken met de auto. Het ligt nabij de ringweg A10 en de snelweg A2. Vanaf hier zijn er snelle verbindingen naar o.a. Schiphol, Amsterdam Zuid- Oost, Utrecht en het Gooi. Tevens is het centrum van Amsterdam in een kwartier te bereiken.

  Het metrostation Van der Madeweg ligt op steenworp afstand van het object. Hier vertrekt elke vijf minuten een metro richting Station Amsterdam Centraal en Station Bijlmer- Arena, waar u binnen tien minuten bent. Het NS treinstation Duivendrecht ligt op loopafstand (10 minuten) en maakt verbinding mogelijk met alle vormen van openbaar vervoer in alle richtingen.

  PARKEREN
  Op eigen terrein zijn 8 parkeerplaatsen gelegen. De huurprijs bedraagt € 2.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw.

  OPPERVLAKTE
  Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 810 m² verdeeld over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 82 m².

  HUURPRIJS PER M²
  De huurprijs wordt in de volgende staffel aangeboden vanaf huuringangsdatum:
  1e jaar: €200,- per m² per jaar
  2e jaar: €220,- per m² per jaar
  3e jaar: €240,- per m² per jaar
  4e jaar: €260,- per m² per jaar

  Vervolgens vanaf het vierde jaar en elk volgend jaar dat er nog langer gehuurd wordt, zal de huurprijs per Consumentenprijsindex (CPI) correctie die minimaal 3% bedraagt verhoogd worden.

  SERVICEKOSTEN
  Pro memorie.

  (DEEL)METRAGE PER ETAGE
  Unit begane grond links: circa 139 m²
  Unit begane grond rechts: circa 82 m² ——-> Verhuurd
  Unit 1e verdieping links: circa 111 m²
  Unit 1e verdieping rechts: circa 97 m²
  Unit 2e verdieping links: circa 111 m²
  Unit 2e verdieping rechts: circa 110 m²
  Unit 3e verdieping: circa 133 m²

  HUURTERMIJN
  Uitgangspunt 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

  OPLEVERING
  De kantoorruimte wordt volledig gerenoveerd opgeleverd voorzien van onder andere:

  – Vloerafwerking (centrale ruimten PVC, vloerafwerking kantoorruimten in overleg);
  – Nieuwe moderne toilet– en pantryvoorzieningen per verdieping / unit;
  – Wit gesausde wanden;
  – Ventilatie– en koelsysteem;
  – Betonlook plafond;
  – Bel-intercom;
  – LED verlichting

  OMZETBELASTING
  Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

  BESCHIKBAARHEID
  Beschikbaar per oktober 2023.

  ZEKERHEIDSTELLING
  Huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst vier jaar na de huuringangsdatum met een minimum van 3% per jaar.

  HUUROVEREENKOMST
  Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.