Oostzanerdijk 57 – Amsterdam

Details

Buy price€ 975.000,00 costs for buyer
Belegging233㎡
StatusAvailable
AcceptanceIn overleg
Main functionBelegging
Construction year1921
Energy labelB

Contact

BrokerFRIS Bedrijfsmakelaars
AddressHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
E-mailbedrijfsmakelaars@fris.nl

Didn't find what you're looking for?

  TE KOOP: ZEER GROTE VRIJSTAANDE WONING MET MEERDERE MOGELIJKHEDEN.

  OBJECT
  Oostzanerdijk 57 (bouwjaar 1921, gerenoveerd in 2012) is een zeer ruim opgezette vrijstaande woning van maar liefst ca. 233 m² GBO. Momenteel is de woning ingedeeld als 8 grote onzelfstandige units voor young professionals. De woning ligt aan een dijk, waardoor de begane grond en de eerste etage beide vanaf de straat bereikbaar zijn. Hierdoor zou men op de begane grond bijvoorbeeld 3 praktijkruimtes kunnen realiseren die allen een eigen ingang vanaf de straat hebben. De begane grond zou hierdoor ook gescheiden kunnen worden van de bovenwoning met aparte ingangen. Er is een groot dakterras aanwezig. De woning beschikt over een omzettingsvergunning d.d. 22 februari 2019 voor de verhuur van 8 onzelfstandige woonruimten en is aan een woongroep verhuurd met een huuropbrengst van € 48.120,00 per jaar. Per 1 juli 2024 is de woning vrij van verhuur en gebruik met behoud van de omzettingsvergunning.

  BIJZONDERHEDEN:
  De woning is vrijstaand en is ca. 233 m² GBO groot. Het staat tegen een dijk waardoor zowel de begane grond als de eerste verdieping bereikbaar zijn vanaf de straat.

  De woning beschikt over een omzettingsvergunning d.d. 28 november 2019 voor de verhuur van 8 onzelfstandige woonruimten en is momenteel aan een woongroep verhuurd met een huuropbrengst van € 48.120,00. De woning wordt per 1 juli 2024 leeg opgeleverd met behoud van de vergunning.

  LOCATIE OBJECT
  Het goed bereikbare object is gesitueerd is gelegen in de gemeente Amsterdam in het stadsdeel Amsterdam-Noord aan de Oostzanerdijk 57 en vormt een onderdeel van de wijk Tuindorp Oostzaan. De wijk kenmerkt zich door een combinatie van woningen en deels winkels. Het object heeft een redelijk goede ligging in de wijk met op loopafstand winkels, scholen en groenvoorzieningen. De omgeving wordt gekenmerkt door woningen van zowel laag als hoogbouw. In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen gevestigd, waaronder winkels, scholen en horeca. Op vier minuten lopen ligt de dichtstbijzijnde supermarkt in een winkelcentrum waar meerdere winkels te vinden zijn.

  BEREIKBAARHEID MET EIGEN VERVOER
  De woning is goed bereikbaar met eigen vervoer. Op circa 3 minuten afstand van het object ligt de oprit naar zowel de A10 als ook naar de A8. Op circa 10 minuten ligt de A5.

  BEREIKBAARHEID MET OPENBEBAAR VERVOER
  De bereikbaarheid van het object met het openbaar vervoer is goed. Op circa 50 meter afstand van het object is de bushalte “Amsterdam, Appelweg” gelegen. Vanaf hier vertrekt buslijn 36 in de richting van het Buikslotermeerplein en Station Sloterdijk. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal op 4,6 km loopafstand met 36 minuten looptijd. En de NDSM pont naar Amsterdam Centraal ligt op 2 km loopafstand.

  BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
  Circa 233 m² GBO verdeeld over drie woonlagen.

  EIGENDOM
  Gelegen op erfpacht met jaarlijks canon van € 1.953,00 : eeuwigdurende afkoop mogelijk voor +/- € 50.000,00.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AH, perceelnummer nummer 728.

  KOOPSOM
  Bieden is mogelijk vanaf € 975.000,00 k.k.

  ENERGIELABEL
  Energielabel B.

  BESCHIKBAARHEID
  In overleg.