In de Houtzaagmolen 16 – Duivendrecht

Details

Buy price€ 765.000,00 costs for buyer
Belegging150㎡
StatusAvailable
AcceptanceIn overleg
Main functionBelegging
Construction year1978
Energy labelB

Contact

BrokerFRIS Bedrijfsmakelaars
AddressHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
E-mailbedrijfsmakelaars@fris.nl

Didn't find what you're looking for?

  TE KOOP: RIANTE VERHUURDE WONING AAN DE IN DE HOUTZAAGMOLEN 16 TE DUIVENDRECHT

  OBJECT
  Dit object maakt deel uit van een woningbeleggingsportefeuille met daarnaast nog twee woningen gelegen aan de Kamperfoelieweg 5 en Oostzanerdijk 57 te Amsterdam. De drie volledig verhuurde woningen uit deze woningenportefeuille zijn tevens separaat te verwerven.
  In de Houtzaagmolen 16 (bouwjaar 1978) is een riante woning met 6 slaapkamers en een gedeelde woonkamer, keuken en twee badkamers. Daarnaast beschikt de woning over een voor- en achtertuin. De woning is in 2019 volledig gerenoveerd.
  De woning is conform het vigerende bestemminsplan aan een woongroep verhuurd met een huuropbrengst van € 34.819,20 per jaar.

  LOCATIE OBJECT
  Het object met parkeerplaats op eigen terrein is gesitueerd in het dorp Duivendracht in de gemeente Ouder-Amstel, onder de rook van Amsterdam. Het dorp heeft ongeveer 5.000 inwoners en ligt ingeklemd tussen Amsterdam-Oost (Overamstel), Amsterdam-Zuidoost (Venserpolder) en Diemen. Duivendrecht bestaat uit drie delen: het dorp, een deel van het bedrijventerrein Overamstel / Amsterdam Business Park en een landelijk gebied aan de Amstel, namelijk de Groot en Klein Duivendrechtsepolder. Het object is gelegen in het dorp van Duivendrecht. De omgeving kenmerkt zich door voornamelijk woningbouw. Op 5 minuten lopen ligt de dichtstbijzijnde supermarkt. Deze ligt in een winkelcentrum aan het Dorpsplein waar meerdere winkels gevestigd zijn. Op 1,5 km afstand wordt momenteel de nieuwe wijk het Bajeskwartier ontwikkeld. Het dichtstbijzijnde park is het Venserpark. Dat ligt op 4 minuten lopen. Door het park door te lopen komt men uiteindelijk in het Biesbosch Park.

  BEREIKBAARHEID MET EIGEN VERVOER
  De woning is goed bereikbaar met eigen vervoer. Op 4 minuten rijden van het object ligt de A10, de ring die om Amsterdam heen loopt. Vanaf daar is in 6 minuten de A1 en A2 te bereiken.

  BEREIKBAARHEID MET OPENBEBAAR VERVOER
  De bereikbaarheid van het object met het openbaar vervoer is goed. Op circa 550 meter afstand van het object is de bushalte “Duivendrecht, Industrieweg” gelegen. Vanaf hier vertrekt buslijn 41 naar het Muiderpoortstation en in de andere richting naar Station Holendrecht.
  Het dichtstbijzijnde metro station is op 1,4 km afstand en het dichtstbijzijnde treinstation is Station Duivendrecht op 1,8 km. Vanaf hier gaan meerdere treinen en metro’s naar Amsterdam Centraal.

  BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
  Circa 150 m² GBO verdeeld over drie woonlagen.

  EIGENDOM
  Gelegen op eigen grond.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Kadastraal bekend gemeente Ouder-Amstel, sectie B, perceelnummer 3766.

  KOOPSOM
  Bieden is mogelijk vanaf € 765.000,00 k.k..

  ENERGIELABEL
  Energielabel B.

  BESCHIKBAARHEID
  In overleg.