Elandsgracht 105 1 – Amsterdam

Details

Buy price€ 625.000,00 costs for buyer
Office space85㎡
Belegging85㎡
StatusUnder option
AcceptanceIn overleg
Main functionBelegging
Construction year1861
Energy labelA p

Contact

BrokerFris Vastgoed Management
AddressHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
E-mailvastgoedmanagement@fris.nl

TRANSFORMATIE OBJECT BESCHIKBAAR!

Het appartementsrecht gesitueerd aan de Elandsgracht op de eerste verdieping is momenteel een bedrijfsruimte, maar heeft de mogelijkheid om getransformeerd te worden tot woonruimte. De omgevingsvergunning betreffende het omzetten naar woonruimte is door de Gemeente Amsterdam pro forma afgegeven.

HET OBJECT
Elandsgracht 105 is een object gebouwd in 1861 en beschikt over circa 85 m² BVO. Het object is voorzien van een gedeelde opgang aan de linkerzijde van het pand. De ruimte is voorzien van een aparte keuken, een hal, toilet en een grote open ruimte aan de voorzijde. Door de hoekligging is er veel licht inval in het gehele object en is het gemakkelijk in te delen als ruime woning. Aan de voorzijde heeft de ruimte uitzicht over de Elandsgracht.

LOCATIE
De Elandsgracht is een gedempte gracht tussen de Prinsengracht en Singelgracht in de Jordaan en onderdeel van Grachtengordel West. Aan de Elandsgracht zijn meerdere woonhuizen, winkels, cafés en restaurants te vinden, alle voorzieningen zijn dus op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
Elandsgracht 105 -1 is zowel goed bereikbaar met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Meerdere tramlijnen (lijn 10, 13, 14, en 17) vetrekken vanaf de Marnixstraat/Rozengracht. Tevens is het Centraal Station van Amsterdam op loopafstand.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk tegenvergoeding in de straat of doormiddel van een parkeervergunning.

BESTEMMING
Het object beschikt volgens het bestemmingsplan Westelijke binnenstad over bestemming Centrum-3. De volgende gebruiksmogelijkheden zijn hier van toepassing:
– wonen;
– kantoren;
– kantoren met baliefunctie;
– galeries;
– detailhandel.

Ga voor meer informatie naar www.ruimtelijkeplannen.nl

EIGENDOM
Eigen grond.

VERENGING VAN EIGENAREN
Het object maakt onderdeel uit van een kleine vereniging van eigenaren, welke bestaat uit drie appartementen en twee eigenaren. De toekomstige koper van Elandsgracht 105-1 zal de derde eigenaar worden. De maandelijkse bijdrage aan de VvE zal ongeveer € 150,00 bedragen.

VRAAGPRIJS
Vanaf € 625.000,00 k.k.

ENERGIELABEL
Het object is voorzien van een energielabel A+.

OPLVERING
In overleg.

BIJZONDERHEDEN
De omgevingsvergunning betreffende het in gebruik nemen als woning is pro forma afgegeven. Dit houdt in dat er een aantal eisen zijn vanuit de Gemeente Amsterdam waaraan het object moet voldoen om de vergunning definitief te maken. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met FRIS Bedrijfsmakelaars.