Jan Hanzenstraat 90 H – Amsterdam

Details

Rent price€ 3.650,00 per month
Bedrijfshal142㎡
Office space142㎡
StatusAvailable
AcceptanceIn overleg
Main functionKantoorruimte
Construction year1912

Contact

BrokerFRIS Bedrijfsmakelaars
AddressHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
E-mailbedrijfsmakelaars@fris.nl

Didn't find what you're looking for?

  UNIEKE KANS: GERENOVERVEERDE BEDRIJFSRUIMTE BESCHIKBAAR IN AMSTERDAM OUD-WEST MET BUITENRUIMTE AAN DE ACHTERZIJDE

  De Jan Hanzenstraat, gelegen in Amsterdam Oud-West kent een lange geschiedenis. Deze straat is ontstaan in de 16e eeuw en kreeg de naam Jan Hanzenpad. De bebouwing was vooral laag met veel houten schuurtjes ten behoeve van bedrijvigheid en de omgeving bestond uit kleine bruggetjes, dijkjes en slootjes. In de 17e eeuw groeide het uit tot een recreatiegebied voor de gegoede middenstand. Uiteindelijk is het Jan Hanzenpad getransformeerd naar de Jan Hanzenstraat en heeft het in de tussentijd verschillende formaten gekend. Op een gegeven moment liep de straat vanaf de Singelgracht tot de Kostverlorengracht. Door al die eeuwen heen heeft de straat veel bedrijvigheid gekend en misschien is jouw bedrijf daar binnenkort ook onderdeel van!

  Op het moment maakt de bedrijfsruimte onderdeel uit van een grootschalige renovatie van het gehele complex. De ruimte zal casco worden opgeleverd en kan door u geheel naar eigen smaak worden ingericht.

  *de foto’s betreffen artist impressions en dus niet de daadwerkelijke situatie.

  HET OBJECT
  De ruimte beschikt over circa 141,9 m² VVO gelegen op de begane grond inclusief eigen entree. De frontbreedte is circa vier meter en vanwege de diverse dakkoepels is de gehele ruimte voorzien van daglicht. Middels twee deuren in de achtergevel is de achterplaats van circa 19 m² bereikbaar.

  LOCATIE
  De Jan Hanzenstraat is onderdeel van Amsterdam Oud-West. De afgelopen jaren is Oud-West uitgegroeid tot één van de meest gewilde wijken van Amsterdam. In de omgeving zijn dan ook veel bekende namen te vinden zoals de Ten Katemarkt en de Hallen. Ook bekende horeca gelegenheden in de buurt zijn onder andere Bar Brouw, The Breakfast Club, Cafe Thuys en Spaghetteria. De Kinkerstraat ligt om de hoek, hier zijn vele bekende retails gevestigd voor uw dagelijkse boodschappen.

  BEREIKBAARHEID MET EIGEN VERVOER
  Met eigen vervoer is de bereikbaarheid goed. Via de Postjesweg en het Surinameplein ben je in minder dan 10 minuten op de ring A10.

  BEREIKBAARHEID MET OPENBAAR VERVOER
  In de omgeving zijn meerdere opties beschikbaar voor het openbaar vervoer. Op 5 minuten lopen is de Admiraal de Ruijterweg gelegen. Vanaf hier vetrekken meerdere bus- en tramlijnen. Er is onder ander directe verbinding met het Amsterdam Centraal Station. Ook de Kinkerstraat ligt op 5 minuten loop afstand, vanaf hier vetrekken ook verschillende tramlijnen.

  PARKEREN
  Parkeren is mogelijk in de straat tegen betaling of doormiddel van een parkeervergunning. Daarnaast zijn er in de omgeving meerdere parkeergarages te vinden zoals Parkeergarage de Hallen.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De ruimte wordt (gerenoveerd) casco opgeleverd. Met aansluitingen voor de nutsvoorzieningen tot in de meterkast.

  GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
  Het object is onderdeel van het bestemmingsplan ‘Oud West 2018’ en beschikt over de volgende bestemming Gemengd-3. Volgens het bestemmingsplan vallen de volgende gebruiksmogelijkheden hieronder:
  – Consumentverzorgende dienstverlening;
  – Publieksgerichte zakelijke dienstverlening;
  – Kantoor;
  – Maatschappelijke voorzieningen;
  – Geluidsgevoelige maatschappelijke voorzieningen;
  – Bedrijf.

  Ga voor meer informatie naar www.ruimtelijkeplannen.nl

  BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
  Circa 141,9 m² bedrijfsruimte, alsmede 19,0 m² tuin.

  HUURPRIJS
  € 3.650,00 per maand excl. BTW en er servicekosten.

  SERVICEKOSTEN
  Nader te bepalen.

  MODELOVEREENKOMSTEN
  ROZ – model 2015.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten inclusief BTW.

  BESCHIKBAARHEID
  In overleg.