Willem Fenengastraat 0 ong – Amsterdam

Einzelheiten

Mietpreis€ 250,00 pro ㎡ pro Jahr
Büroraum45000㎡
StatusVerfügbar
AnnahmeIn overleg
HauptfunktionKantoorruimte

Contact

BrokerFRIS Bedrijfsmakelaars
AdresseHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
Emailbedrijfsmakelaars@fris.nl

Haben Sie nicht gefunden, was Sie suchen?





    EEN UNIEKE KANS OM DEEL UIT TE MAKEN VAN HET INNOVATIEVE AMSTEL DISCOVERY DISTRICT!

    Nieuwbouwproject ‘Amstel Discovery District’ is een nieuwe unieke en zeer hoogwaardige ontwikkeling binnen de ring A10 A’dam. Amstel Discovery District is een bekroond, multifunctioneel innovatief complex waar werken, recreëren, leven en natuur bruisend samengaan. Een woon- en werkwijk die sociaal inclusief, ecologisch duurzaam en circulair is.

    Amstel Discovery District is gelegen in Amsterdam-Overamstel en zeer goed bereikbaar per OV en per auto. Deze duurzame nieuwbouwontwikkeling betreft in totaal circa 80.000 m² aan ruimte voor gemengd gebruik is verdeeld over zes gebouwen die de perfecte mix van R&D, werkruimten, studio’s, laboratoria, woonruimte, recreatieve voorzieningen, winkels en commerciële ruimten biedt, die zorgen voor levendige activiteit gedurende de hele dag.

    Amstel Discovery District betreft een commerciële ontwikkeling van circa 45.000 m², verdeeld over 3 hoogwaardig te ontwikkelen complexen. Amstel Discovery District is daarnaast ook in meerdere metrages beschikbaar (6.000 m² tot zelfs 45.000m² door het combineren met de naastgelegen ontwikkelingen), waardoor deze ontwikkeling voor diverse gebruikers geschikt kan zijn. De mogelijkheden zijn dus legio!

    OBJECT
    Amstel Design District omvat in totaal circa 45.000 m² VVO aan kantoor-/ bedrijfsruimte, die daarnaast al beschikbaar is in gebruik vanaf circa 6.000 m², tot 45.000 m² VVO in combinatie met andere gebouwen.

    Enkele kenmerken:

    – BREEAM Excellent ontwikkeling;
    – Paris Proof ontwikkeling;
    – Parkeerplaatsen in de te realiseren ondergrondse en afgesloten garage;
    – Flexibele indeling van ruimtes;
    – Verdiepingshoogte van 4.2 m;
    – Modulaire bouw;
    – Nieuwbouw;
    – Fietsenstalling aanwezig;
    – Openbaar vervoer op korte loopafstand.

    LOCATIE OBJECT
    Amstel Discovery District is gelegen op een uitstekende zichtlocatie binnen de ring A10, meer dan 190.000 voertuigen passeren ADD dagelijks.

    ADD is gelegen op een strategische locatie in een stadsdeel die veel veranderingen zal meemaken. Het gebied wordt een omgeving voor gemengd gebruik. Naast de bestaande bedrijfs/-kantoorgebieden en woningbouwcomplexen, zal het gebied aangevuld worden door meerdere hoogwaardige woningbouwprojecten.

    Er zijn meerdere gerenommeerde hotels binnen 15 minuten lopen van ADD verwijderd. Naast het ruime aanbod van overnachtingsmogelijkheden, bieden deze hotels ook de mogelijkheid om evenementen te organiseren in de beschikbare ruimtes en de restaurants zijn uiterst geschikt voor een zakenlunch of diner.

    BEREIKBAARHEID
    Eigen vervoer: De op- en afritten van de A10 (ring Amsterdam) en de A2 (ring Utrecht) liggen op minder dan een kilometer afstand van Amstel Discovery District. Schiphol en Zuidas liggen op slechts 10 autominuten, Haarlem en Leiden op 30 minuten en Rotterdam op 50 minuten.

    Openbaar vervoer: ADD is uitstekend te bereiken met het Openbaar Vervoer. Metrohalte Overamstel is op steenworp afstand verwijderd van ADD en hier stoppen de metrolijnen 50 en 51. Met de Metro ben je in 15 minuten bij Amsterdam Centraal en in 8 minuten bij de RAI / Zuidas. Daarnaast vertrekt er ook elke 10 minuten een metro richting de stations Amstel en Duivendrecht.

    PARKEREN
    Aantal plekken nader te bepalen in overleg.

    BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
    Circa 45.000 m² BVO kantoor/bedrijfsruimte beschikbaar verdeeld over 3 ontwikkelingen.
    Te huur vanaf 6.000 m² BVO, tot 45.000 m² BVO in combinatie met andere gebouwen.
    Alle tussenliggende metrages zijn bespreekbaar.

    HUURPRIJS KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE
    Op aanvraag.

    HUURPRIJS PARKEREN
    Op aanvraag.

    SERVICEKOSTEN
    In overleg

    OPLEVERINGSNIVEAU
    In overleg

    De ruimte indeling van de ruimtes maakt het mogelijk om moderne apparatuur en alle noodzakelijke technologieën en faciliteiten te installeren en tegelijkertijd comfortabele werkomstandigheden voor onderzoekers en personeel te garanderen.

    De bedrijfsruimtes worden in casco staat opgeleverd.

    UITBREIDING OPLEVERINGSNIVEAU
    Verhuurder is bereid om in overleg met een huurder specifieke wensen voor oplevering te realiseren. De ruimtes zijn flexibel en zouden in dit stadium naar eigen voorkeur van de kandidaat ingericht kunnen worden.

    BESTEMMING
    De locatie heeft als bestemming „Gemengd“. Hieronder valt onder andere:
    – bedrijf;
    – creatieve bedrijven;
    – life science
    – R&D
    – IT-platform en tech bedrijven.

    Meer informatie kunt u bekijken via ruimtelijkeplannen.nl

    HUUROVEREENKOMST
    Model ROZ kantoorruimte 2015, aangevuld met verhuurder specifieke bijzondere bepalingen.

    ZEKERHEIDSSTELLING
    Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

    BESCHIKBAARHEID
    Per Q1 2028, eerdere of latere ingebruikname is mogelijk in overleg.