Rustenburgerstraat 335 HS – Amsterdam

Kenmerken

Bouwjaar1904
Verdiepingen2
Kamers3
Slaapkamers2
Oppervlakte120㎡
Buitenruimte0㎡
Prijs€ 2.650,00 per maand
StatusVerhuurd per maand

Contact

MakelaarFris Vastgoed Management
AdresHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
Emailvastgoedmanagement@fris.nl

Vraag een bezichtiging aan
  Per direct beschikbaar, ruime benedenwoning in een mooie straat in de Pijp!

  Op de begane grond bevindt zich de royale woonkamer van circa 65 vierkante meter met open keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en combioven. Door middel van openslaande deuren is vanuit de woonkamer de tuin (Z) te bereiken. In het souterrain bevindt zich aan de voorzijde een ruime slaapkamer van 17 m2 en aan de achterzijde de tweede slaapkamer van 22 m2. Daarnaast zijn in het souterrain de mooi afgewerkte badkamer met ligbad, inloopdouche en een wastafel met meubel en het separate toilet gelegen. De gehele woning wordt opgeleverd met een nette laminaatvloer en alle ramen zijn voorzien van donkere gordijnen.

  Het appartement is gelegen in de Pijp in Amsterdam Zuid. In de buurt zijn vele leuke restaurants en cafés te vinden. Voor de dagelijkse boodschappen is het een paar minuten lopen naar verschillende supermarkten en de bekende Albert Cuypmarkt.

  Huurvoorwaarden:
  – Per direct beschikbaar
  – Waarborgsom van twee maanden huur
  – Inkomenseis 3.5x de huur
  – Maximaal twee woningdelers
  – Garantstelling niet toegestaan
  – Niet mogelijk voor studenten om te huren
  – Minimale huurperiode van 18 kalendermaanden

  Available immediately, spacious ground floor apartment in a beautiful street in the Pijp!

  This spacious double ground floor apartment was renovated a few years ago and has a surface of approximately 125 square meters. On the ground floor is the spacious living room of 65 square meters with open kitchen. The kitchen is equipped with a gas stove, extractor hood, dishwasher, refrigerator with freezer and combi oven. The garden (South) can be reached from the living room. In the basement there is a spacious bedroom of 17 m2 at the front and at the rear the second bedroom of 22 m2. In the basement is also the bathroom, with walkin shower, bathtub and a double sink with cabin.

  The entire house is delivered with a neat laminate floor and all windows have dark curtains.

  The apartment is located in the Pijp in Amsterdam South. There are many nice restaurants and cafes nearby. For daily shopping it is a few minutes’ walk to various supermarkets and the famous Albert Cuyp market.

  Rental conditions:
  – Deposit of two months rent
  – Income requirement 3.5x the rent
  – A maximum of two home sharers
  – Guarantee not allowed
  – Not possible for students to rent
  – Indefinite with a minimum rent period of 18 calendermonths