Termini 487 – Amsterdam

kenmerken

Huurprijs€ 160 per ㎡ per jaar
Bedrijfshal471㎡

CIRCA 471 M² TE HUUR OP STEENWORP AFSTAND VAN METROSTATION NOORD.

De ruimte is gevestigd op de begane grond en is onderdeel van een nieuwbouw project waarin 219 appartementen zijn gerealiseerd. Het ligt naast het metrostation Noord, door middel van de Noord / Zuidlijn zijn de andere stadsdelen van Amsterdam makkelijk te bereiken.

OBJECT
De bedrijfsruimte aan de Termini 487 is onderdeel van een markant en prachtig nieuwbouw project vlakbij metrostation Noord. Een fantastische kans vanwege de bereikbaarheid en het steeds populairder wordende Amsterdam Noord. Met de Noord/Zuidlijn staat u binnen 5 minuten op Amsterdam Centraal Station. De ruimte bevindt zich op de begane grond en bestaat uit circa 471 m² VVO. Eventueel kan er nog een vide ingebouwd worden voor en groter metrage.

LOCATIE OBJECT
Het object ligt op minder dan een minuut loopafstand van metrostation Noord. Door middel van de Noord/Zuidlijn is de locatie toegankelijk voor de vele inwoners van Amsterdam. Daarnaast zijn er vele andere voorzieningen in de directe omgeving. Op loopafstand ligt ook het winkelcentrum Buikslotermeerplein. Hier zijn vele grote merken te vinden zoals Action, Hema, Albert Heijn en Decathlon.

HUURPRIJS
€ 160,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW of BTW compensatie en servicekosten.

OPENBAAR VERVOER
Het object is dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Naast de Noord/Zuidlijn vertrekken hier ook de volgende buslijnen: 34, 36, 37, 38, 301, 304, 307 & 308.

EIGEN VERVOER
Pulse One ligt op minder dan 5 minuten rijdafstand van de A10. Vanuit hier kunnen vele plekken in de omgeving worden bereikt.

MODELOVEREENKOMST
ROZ model 2015, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie conform ROZ model ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur en BTW compensatie.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal casco worden opgeleverd