Straat van Makassar 65 – Amstelveen

Kenmerken

Koopprijs€ 699.000,00 k.k.
Belegging207㎡
StatusVerkocht onder voorbehoud
AanvaardingIn overleg
HoofdfunctieBelegging
Bouwjaar1968

Contact

MakelaarFris Vastgoed Management
AdresHoogoorddreef 15
1101 BA AMSTERDAM ZUIDOOST
Emailvastgoedmanagement@fris.nl

TE KOOP: BELEGGINGSOBJECT VOORZIEN VAN MEERDERE VERHUURDE WOONEENHEDEN

OBJECT
Het volledig verhuurde object gelegen aan de Straat van Makassar 65 is gelegen in een rustige woonwijk en beschikt over circa 207 m² GBO verdeeld over drie bouwlagen. De woning is ingedeeld in vijf verhuurde studio’s (huisnummers: 65 + 65 A t/m D). Op dit moment zijn de studio’s voorzien van nummers 65 A t/m D verhuurd voor in totaal € 39.925,08 per jaar. Huisnummer 65 is op dit moment bewust vrij van gebruik en huur waardoor een koper door uitponding op korte termijn al een flink rendement kan maken op de investering.

BIJZONDERHEDEN
Het object beschikt over vijf verhuurbare eenheden. Het huisnummerbesluit afkomstig van 16-11-2012 heeft vijf huisnummers vastgelegd. De studio’s zullen in kadastraal gesplitste staat worden geleverd zodat uitponding mogelijk is.

LOCATIE OBJECT
Het object is gesitueerd in de wijk Kostverloren in Amstelveen en is centraal gelegen ten opzichte van supermarkten, winkels en het openbaar vervoer. De locatie van het object is goed. Winkelcentrum Kostverlorenhof is bijvoorbeeld voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand te bereiken. Het winkel- en uitgaanscentrum Stadshart Amstelveen is bereikbaar op vijf minuten fietsafstand. Tevens zijn diverse basisscholen en sportfaciliteiten in de buurt. In de wijk is het heerlijk rustig en groen en voor de broodnodige beweging kan men naar het nabij gelegen Amsterdamse Bos of de Middelpolder.

BEREIKBAARHEID MET OPENBAAR VERVOER
Het object is centraal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, de bus- en tramhalte Zonnestein bevinden zich op 5 minuten loopafstand. Met tramlijn 25 is station Amsterdam-Zuid binnen tien minuten bereikbaar. Met tramlijn 5 is bus/metrohalte Museumplein binnen twintig minuten te bereiken.

BEREIKBAARHEID PER EIGEN VERVOER
Met de auto is door middel van de S109 de autosnelweg A9 binnen enkele minuten uitstekend bereikbaar vanwaar de omliggende grote steden als Amsterdam, Haarlem en Utrecht goed te bereiken zijn.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid zonder parkeertarief in de wijk.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 207 m² GBO verdeeld over drie woonlagen, te weten:
– begane grond: een gemeenschappelijke entree plus toilet en twee woonunits (huisnummer 65: een studio ter grootte van ca. 24,47 m² GBO, huisnummer 65 A: een studio ter grootte van ca. 42,47 m² GBO. Totaal 80,23 m² GBO);
– 1e verdieping: gemeenschappelijke keuken en toilet en twee woonunits (huisnummer 65 B: een studio ter grootte van ca. 24,02 m² GBO, huisnummer 65 C: een studio ter grootte van ca. 39,30 m² GBO, huisnummer 65 D: ca. 5,84 m² GBO. Totaal 82,18 m² GBO);
– kapverdieping: één woonunit met eigen C.V. voorziening (huisnummer 65 D: een studio ter grootte van ca. van 44,1 m² GBO).

EIGENDOM
Gelegen op eigen grond.

VRAAGPRIJS
€ 699.000,00 k.k.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.