Schoterweg 7 C – Haarlem

kenmerken

Koopprijs€ 245000 k.k.
Belegging53㎡

BELEGGING TE KOOP: VERHUURDE WONING VAN CIRCA 53 M2 NABIJ HET CENTRUM VAN HAARLEM

OBJECT
De woning ter grootte van circa 53 m² gelegen op de derde etage aan de Schoterweg 7C is voor onbepaalde tijd verhuurd en genereert een huurstroom van circa € 12131,16 per jaar. De woning maakt onderdeel uit van een wooncomplex van in totaal vier bouwlagen welke is verdeeld in appartementsrechten. De winkelruimte gelegen op de begane grond (Schoterweg 7) wordt tevens separaat te koop aangeboden. De woonruimte is toegankelijk via een gezamenlijke entree en beschikt over een fietsenstalling gelegen aan de achterzijde van het object. Op de derde verdieping geeft de hal toegang tot onder andere de woonkamer voorzien van een open keuken. De badkamer is voorzien van een ingebouwde douche, zwevend toilet en wastafel. Hier is tevens de aansluiting te vinden voor een wasmachine. Daarnaast beschikt de woning over een aparte slaapkamer.

LOCATIE OBJECT
Het object is gesitueerd nabij het bruisende Haarlemse stadscentrum en achter winkelstraat de Cronjé met vele winkels, restaurantjes en kroegjes. Tevens zijn diverse speelplaatsen, basisscholen en sportclubs op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De Schoterweg is zeer centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Utrecht, Alkmaar, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast is station Haarlem op 3 minuten loopafstand met een perfecte verbinding met de bus of trein naar Amsterdam en Leiden/Den Haag. Het gezellige centrum van Haarlem is te voet bereikbaar en de stranden/duinen van Bloemendaal & Zandvoort zijn op circa 25 minuten fietsafstand gelegen. Dichterbij is nog de Kennemerduinen en de Oosterplas.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk middels voldoende (betaalde) parkeergelegenheid op straat.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 52,9 m² GBO (op basis van NEN2580) gelegen op de derde verdieping.

EIGENDOM
Het object is gelegen op eigen grond.

KADASTRALE GEGEVENS
Kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie B, perceelnummer 3832 A1.

KOOPSOM
€ 245.000,00 k.k.

ENERGIELABEL
Energielabel E.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.