Nieuwpoortkade 16 – Amsterdam

kenmerken

Huurprijs€ 47250 per jaar
Kantoorruimte269㎡

TE HUUR: KANTOOR MET BEDRIJFSRUIMTE VAN CIRCA 257,91 M2 GELEGEN AAN DE NIEUWPOORTKADE 16 TE AMSTERDAM

OBJECT
Het hoekpand, gebouwd in 2003, is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein. Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie, direct naast de entree van het buiten kantooruren af te sluiten bedrijventerrein, tegenover het bekende pompstation Autoradam. Het representatieve object is circa 257,91 m² groot verdeeld over drie bouwlagen, te weten begane grond, eerste en twee verdieping. De begane grond is als laatst in gebruik geweest als opslagruimte en beschikt over een separate doucheruimte en een handmatig te bedienen overheaddeur. De beschikbare ruimte op de begane grond is eventueel nog nader te splitsen in twee delen (bedrijfsruimte en vergaderruimte). Tevens is er de mogelijkheid om een pantry te plaatsen. De eerste en tweede verdieping zijn ingericht als kantoorruimte en beschikken per verdieping over een pantry en een toilet.

LOCATIE
Het object is centraal gelegen in stadsdeel Amsterdam-West, tussen Bos en Lommer en de Staatsliedenbuurt, pal ten westen van Amsterdam Centrum en nabij de Haarlemmerweg. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich het Westelijk Marktkanaal waar zich een aanlegplaats voor een boot bevindt. In de directe omgeving van de Nieuwpoortkade vindt men een scala aan voorzieningen. Van trendy restaurants en cafés voor informele vergaderingen en lunchafspraken tot supermarkten en boetieks voor de dagelijkse behoeften, alles is binnen handbereik. Het Westerpark is op een paar minuten loopafstand.

BEREIKBAARHEID
Met eigen vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Via de Haarlemmerweg is het object zowel vanaf de ringweg A10 West (afslag S103) als vanuit het centrum van Amsterdam bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het object eenvoudig te bereiken per lijnbus 21. Een bushalte bevindt zich op loopafstand (Haarlemmerweg) die een rechtstreekse verbinding heeft met Amsterdam CS.

PARKEREN
Vrij parkeren op eigen terrein, plaats voor drie auto’s, betaald parkeren op de openbare weg.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Het object is circa 257,91 m² v.v.o. groot verdeeld over drie bouwlagen.

HUURPRIJS
€ 47.250,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
N.t.b.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt “as is, where is” aangeboden, inclusief de volgende voorzieningen:
– pantry (1e en 2e verdieping);
– sanitaire voorzieningen;
– vloerbedekking;
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– binnenzonwering;
– glazen tussenwanden;
– cv installatie met afzonderlijke cv ketel;
– draaikiepramen.

BESTEMMING
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Rond De Graven” Gemeente Amsterdam met “Enkelbestemming Bedrijf – 1” van toepassing, onherroepelijk vastgesteld op 28 november 2013. Hieronder valt onder andere:
– bedrijven;
– bedrijfswoningen;
– bergingen en andere nevenruimten.

HUUROVEREENKOMST
ROZ model 2015, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie conform ROZ model ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.